| iamanej je napisal/a: |
| še enkrat za vse ki ne znate iskati po forumu ...
http://pastebin.com/eLLa6Ewp p.s. lenuhi |
sam tole je za mobitel??
| Slovensko LTE omrežje | |||||
sam tole je za mobitel?? _________________ Človeka vse življenje muči lakota po priznanju. (Jan Parandowski) |
|||||
Ampak to je za Mobitel ... Za Si.mobil pa kolikor vem, se noben ni napisal, da mu je uspelo urediti... |
|||||
ja sem vidu sej sm tudi že pol spodi napisu... a mogoče se ve kje je težava, da se za simobil ne da tega naredit, al je to samo zaradi že znane težave in omejitve? _________________ Človeka vse življenje muči lakota po priznanju. (Jan Parandowski) |
|||||
Se moje izkusnje z 5ko in simobil LTE:
- zamenjal sem simko za nano usim (najprej sem moral prodajalko prepricat da to obstaja, pol pa jo je le nasla) - vklopil opcijo 4G - nalozil LTE enabler, pojavi se opcija za LTE - commcenter patch mam ze od prej nalozen Sem probal na lokaciji kjer naj bi bila pokritost in tam kjer ne (center in stegne), pa je povsod enako - par minut mi kaze 3G, nato pa rece No Service. Vcasih potem pomaga ce izklopim LTE v opcijah, vcasih pa tudi to ne, pa moram rebootat. A kdo ve, kaj tocno je treba pohekat v .ipccju? Mogoce ta LTE enablar ne naredi prav za nasa omrezja ... |
|||||
V hipermarketu mercator siska so mi nano usim prodali. |
|||||
Moje izkusnje so podobne. Ko imam enablan LTE in ce najde LTE signal, se poskusi registrirat, pokaze mi spremembo nivoja signala, ampak bi rekel, da ob registraciji nekaj odleti in dobim samo No Service. Edina resitev pol je izklop LTE in reboot. Dokler ne najde LTE, meni sicer cist lepo dela na 3G. Ocitno bo treba malo se hekat. Ipcc ocitno ni cist ok za S!. Aja, @clarity, hvala za hint za Mercator Siska. Tudi jaz sem tam potem dobil nano usim. Moram ob priliki poskusit v zenini Lumii 920, ce tam dela |
|||||
Aaaaaa!
Nič ni delalo do danes zjutraj... pa sem zjutraj dobil SMS, da je LTE vključen (hm, čeprav so mi zagotovili, da je že vključeno in da ne bo SMSa). In - voilla! Prva LTE konekcija na Simobil z iP5 uspešna. Znotraj poslovne stavbe, kjer je še 3G bolj švoh Dobil max. cca 9/9 mbit. Za 9 al' koliko že baznih, kolikor jih S! ima zaenkrat, ni tolk švoh |
|||||
SiMobil LTE? kako? _________________ Človeka vse življenje muči lakota po priznanju. (Jan Parandowski) |
|||||
Si prebral zgornje poste??? _________________ |
|||||
Pomoje je mislil kako je zrihtal , ker nobenemu od nas ne deluje. |
|||||
Previdevam da prek ipad 4th generation ali minija? KEr je v iOS LTE že omogočen ..
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
In - voilla! Prva LTE konekcija na Simobil z iP5 uspešna. Znotraj poslovne stavbe, kjer je še 3G bolj švoh Wink
po tem teh stavkih me čudi, da mu dela sklepam da je iP5 iPhone? _________________ Človeka vse življenje muči lakota po priznanju. (Jan Parandowski) |
|||||
Si.mobilov LTE v Ljubljani v BTCju ... merjeno z iPad mini ...
Ni ravno, da bi dol padel |
|||||
Si.mobilov zemljevid pokritost sploh ni tocen... vsaj kar se LTE tice... V Kranju ni ne duha ne sluha o kaksnem LTE... ceprav zemljevid kaze, da naj bi signal segal do obrobja Kranja... na zacrtanih lokacijah sem probal in ne deluje ....
Celo narptoi letalisca ob tistem praznem parkiriscu ne deluje ... Delovalo je le na tej strani ceste, kjer je odprto parkirisce letalisca (verjetno okoli glavne stavbe tudi deluje... ) So pa hitrosti na Brniku malo visje kot v Ljubljani...
Merjeno na iPad mini ... |
|||||
Ni točen zemljevid niti na obali kar se tiče 3g.
_________________ Lp Andrej ______________ Iphone 15 Pro Max Ipad 9 wifi 256gb |
|||||
_________________ |
|||||
Merjeno na Vrhniki pri Simobilu 3g mislim da so veliko boljse hitrosti kot vcasih. Mislim da lahko kmalu pricakujemo LTE hitrosti
http://shrani.si/?3u/JQ/1fLyTSKQ/image.jpg |
|||||
|||||
Že dela 💪
|||||
Ka to imas 5 ko posodobljeno na 6.1.4?
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone/iPad omrežja - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 98, 99, 100 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |