Ne
| Cydia in vse o njej (težave, tweaki .. ) | |||||
Ne
|
|||||
Lahko narediš ERASE preko Find my iDevice (iCloud storitev) --> KLIK
Locked so pa tisti, ki so ukradeni, izgubljeni _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Mogoče kdo pozna kak tweak, ki bi omogočil različne accounte na ipadu. Našel sem iUsers, ampak zadnji podprti iOS je 4.3. Se priporočam, ali pa vsaj kaj takšnega, kar bi vključilo guest mode, ki bi sicer omogočal uporabo recimo facebook, slik, browserja, ampak ne bi prikazoval mojih datotek.
|
|||||
http://bit.ly/14VTVpE |
|||||
Bravo, obvladaš, zdaj pa mi še pokaži en tweak, ki bo delal. Probal sem iUsers, pa User profiles, pa ne delata. Ostali (iPrivacy) pa nekako ne počnejo to, kar želim. Želim, da se mi ni potrebno odjavljati iz facebooka, mail aplikacij..., a vse kar dobim je, da prepovem dostop do uporabe aplikacij, kar pa mi ne pomaga nič.
|
|||||
jaz bi pa vprašal, kako narediš jailbrake, ko bo prišel ios7
|
|||||
Ko bo prišel JB bodo prišla tudi navodila v SLO jeziku in pisalo se bo na veliko od tega ampak do ke je še daleč sine tko, da ne si belit glave prezgodej. Nazadnje urejal/a DeJc0 Čet 23. Maj 2013 21:34; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
Naaajprej sploh iOS 7.0
Potem "čičat pa čakat", da sploh hackerji naredijo jailbreak (če bo ta seveda SPLOH možen) In nazadnje šele naša SLO navodila in napotki _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
kako pa je z gledanjem digitalne tv in poslušanjem radia. tu ne mislim preko neta ampak kot navaden tv. ali obstaja kakšna možnost
|
|||||
Ne, nima čipa za tv ali fm.
|
|||||
če ne bo kmalu prišel jailbreak bo ta stvar dokaj neuporabna in potrebno bo razmisliti za nakup konkurence, ker je bolj odprta
|
|||||
Konkurence je veliko... tako da kar veselo v nakup! Pa ne pozabi na DVB-T tuner in FM sprejemnik.
|
|||||
Stvar slečeda: iphone 3GS
ios 3.1.2, jailbreak, odklenjen s pomočjo JB, ni tovarniško, zato ne morem narediti kar update. Sicer dela, ampak, takoj ko gre telefon v "sleep" (torej ko zatemniš ekran), se ne zbudi več iz tega in dobiš samo bel zaslon. Nato narediš reset (power+home) in zadeva spet enako do prve zatemnitve dela. Any idea? EDIT: Napaka je bila drugje edit: lahko kako naredim restore na isto verzijo, če shranim blobs? Nazadnje urejal/a Veron Tor 28. Maj 2013 15:20; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
_________________ |
|||||
Reklame v stilu Apple -->
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Ima kdo izkušnje z to zadevo? namreč cydio lahko naložiš brez jailbreaka? Kakšnjo je torej potem delovanje tega programa, isto kot če je aparat jailbrejkan? ali ga v bistvu z tem jailbrejkamo?
http://www.youtube.com/embed/MEgHSKwJsUE _________________ iPhone 13 Midnight iPad Air 16 gb Cellular Space Gray / |
|||||
Tole NI prava Cydia.. Sem odprl openappmkt.com in za vse zahteva "add to homescreen" 😁
Vsekakor to ni prava stvar, ker s postopkom jailbreak ti posezes v drobovje tvoje inaprave in cydia potem omogoca direktno namestitev popravkov tja, tole je pa "open source" in drobovja ne afektira.. _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
reklame so tako fajne, v realnosti pa zadeva dost šteka.. meni po dveh mesecih na momente zlo fajn zabrejka, da ne omenjam da mi še na niti enem festivalu baterija ni zdržala več k 6 ur, kr poje jo resno.
|
|||||
Pozna kdo kak sms flooder/spamer/bomber. Sem probal sms bomber pa ne deluje, za sms flooder rabim bitesms, ki mi ne odgovarja, je še kakšna alternativa, ki deluje na ios 6.
|
|||||
Mene pa zanima, če obstaja na Cydiji kakšen tweak, ki bi ob povezavi na wi-fi povedal, ali ima ta internetno povezavo (tako kot recimo windows pove). Včasih je tečno, se povežeš na wifi, pa potem čakaš, da ti bo naložlo stran, twitter itd... potem pa reče, da ne more.
Hvala za odgovore in predloge. Lep pozdrav. |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 62, 63, 64 ... 75, 76, 77 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |