| sussi je napisal/a: |
| ja, imam kupljeno vse, razen nekaj slovenskih in ex-yugo komadov od izvajalcev, ki se jih ne da kupit v iTunes Storu |
#RESPECT# ,al maš tok dnarja, al pa tok mal musk ?
| Ali imate vaš iPhone jailbreakan | ||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||
#RESPECT# ,al maš tok dnarja, al pa tok mal musk ? _________________ iPhone 4 16GB |
||||||||||||||||||||||||
trenutno imam kupljenih nekih 800-900 komadov, kar po eni strani ni tako veliko, je pa to res tisto kar redno poslušam. Vsak mesec dodam med 20 in 30 komadov. Se je pa nabralo toliko v slabih dveh letih.
|
||||||||||||||||||||||||
_________________ iPhone 4 16GB |
||||||||||||||||||||||||
kar nekaj je kupljenih albumov, ne kupiš zmeraj vsakega komada posebej. Recimo trenutno so v akciji za 5 ali 6€ najboljši albumi iz 80ih, in kakšna podobna akcija ja vsaj vsaki mesec enkrat. Te novejše albume pa pač malo dražje plačaš, pa tudi 9 ali 10€ za album, ki ti je res všeč in ga boš veliko poslušal se mi ne zdi ravno dosti. Saj je glasba ena izmed stvari, ki zelo vpliva na naše počutje in razpoloženje
|
||||||||||||||||||||||||
aa,hvala za obrazložitev
||||||||||||||||||||||||
Brez jailbreaka bi bil moj IPAD neuporaben za tisto kar vsakodnevno uporabljam: SwirlySMS in PdaNet. Priznati moram , da sem prenekatero aplikacijo pred nakupom tako dodobra preizkusil in se kasneje odločil za nakup. Piratiziram zgolj začasno saj aplikacijo v kolikor je uporabna kupim in jo potem uporabljam na ostalih I napravah.
|
||||||||||||||||||||||||
Hah,če smem uprašat, zakaj pa se uporablja PdaNet & SwirlySMS , prvič slišim ? _________________ iPhone 4 16GB |
||||||||||||||||||||||||
PdaNet je za internet tethering... ki ga iPad itak ze v osnovi podpira... SwirlySMS pa je aplikacija za posiljanje SMSov preko interneta ...
|
||||||||||||||||||||||||
Aa hvala,ampak a to SMS tko kot iMessage al da si na netu pa pošlješ lahko nekomu sms ki ni pa ga lahko preber normalno (brez dostopa do neta ) _________________ iPhone 4 16GB |
||||||||||||||||||||||||
Prej sem napacno zapisal, da gre za posiljanje SMSov preko spleta ... SwirlySMS je resitev, da lahko tudi preko iPad-a posiljas in sprejemas SMS-e
http://www.tuaw.com/2010/10/14/swirlysms-brings-free-sms-app-to-ipad-3g/ |
||||||||||||||||||||||||
Aa,pol je samo za iPad uporabno...
||||||||||||||||||||||||
in ti praviš da jailbreakaš pa to a neveš kaj je swirlymms oz prvil slišiš ?
|
||||||||||||||||||||||||
Ja jailbreakam ja, poznam ogormno tweakov za tega pac nissm slisal. Not your business. _________________ iPhone 4 16GB |
||||||||||||||||||||||||
swirlymms je že od iphone prve generacije
|
||||||||||||||||||||||||
Hmmm... govora je o SwirlySMS in ne o SwirlyMMS ... Sicer gre za podoben program... se mi pa zdi, da je bil SwirlySMS narejen sele takrat, ko je prisel iPad, ki nima zmoznosti posiljanja SMS ... |
||||||||||||||||||||||||
vglavnem če bi slišal za swirlyMMS bi vedel kaj pomeni swirlySMS
|
||||||||||||||||||||||||
Daj ne prepirajte se prosim
_________________ Namaste! iSam ![]() |
||||||||||||||||||||||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |