Saj, to je tisti navidezni disk.
| Mac Pro in Windows | |||||
Saj, to je tisti navidezni disk.
|
|||||
Navidezni disk narediš v VM na logični particiji. Ne vem kje je problem...
|
|||||
Super - vsaka ti čast za tole Ne sej načeloma mi je res os x veliko veliko bolš uporabljat, samo rabim pa win ya programe kot so npr. program foto asje, preko katerega pošljem slike razvijat v lokalni foto studio ipd. Hvala za pomoč LP, |
|||||
Že, samo jaz bi rad pognal ta disk katerega poženeta WMware in Parallels (win xp) Ta pa je ubistvu taprava particija. Zato pa ne dela, ker rabi virtual disk. |
|||||
Ta disk oz. navidezna particija , kot jo ti imenujes se, da z OS X pognati brez da ti laufas WM ali Parallels. Gres pod documents->Parallels-> "Nek MS izdelek-> pozenes *.hdd" in lahko mirne volje pregledujes disk, ki ga poganjas z Parallels. Ne vem v cem je problem?
|
|||||
Da se razumemo: Hočem sprobat VirtualBox program, da probam če res deluje bolje kot VMware oz. Parallels, ne da bi mi blo pri tem treba še enkrat nameščat Windowse ampak bi uporabil ta Bootcampov disk oz. particijo kjer so Windowsi že gor. To je ta particija oz. disk katerega imajo VMware/Parallels/Bootcamp za poganjat win xp.
Upam da me razumete. Drugače si zdownlodaj Virtual Box in poglej če lahko z njim poženeš to kar drugače s Parallelsi, ampak mislim da je edina opcija da se še enkrat windowse instalira na VirtualBox-ov virtual disk image |
|||||
No ja, virtual disk narediš v 5 sekundah. Cajt ti Winsi vzamejo. |
|||||
No jaz mislim da hoče zvedet nekaj drugega. Če imaš narejeno BOOT CAMP podanjanje Windows-ov. Potem lahko v VMWare Fusion v OS X-u poženeš to particijo in laufaš Win-se tudi virtualno. Zanima ga (no pa mene tudi) če je isti princip nožen tudi z VirtualBox-om.
LP |
|||||
Zaenkrat še ne. Verjetno pa bo tudi to prišlo na vrsto, zdaj ko se z VB ukvarja Sun.
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Programska oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |