Lp in hvala
| Zamenjava tipk Z in Y | |||||
Sem uporabil iskalnik, pa žal nisem našel ustrezne teme, tako da če že obstaja se opravičujem. Skratka problem je v tem da nevem kako naj zrihtam da bosta črki y in z zamenjani. Se pravi da bo tipka med črko t in črko u namesto y, črka z. Fizično bom že obračunal z njima, programsko pa bi rabil pomoč
Lp in hvala |
|||||
|
|||||
Sem že malo iskal po googlu, pa nisem našel nobenega uporabnega navodila za namestitev na lion-a. Bi se dalo komu napisati tak v izi navodilo kako se to naredi ? Lepo prosim ...
|
|||||
|
|||||
hvala
|
|||||
Ali je kdo že menjal tipke na apple wirelesss tipkovnici na dve bateriji? Gre tudi tukaj? Ker se mi zdi malo drugačen mehanizem kot na posnetkih ki sem jih gledal
|
|||||
Jaz sem in ni nič posebnega.
|
|||||
Zdravo.
Obujam staro temo, ker bi za nek starejüi Mac (Snow Leopard 10.6) potreboval slovenski paket. Ker MacUporabnik ni dosegljiv, me zanima ali ima kdo to shranjeno na raöunalniku. Kje bi naüel omenjeni Slovenski paket? Hvala. LP, Luka _________________ -- Mac Pro (Early 2009) 8-Core 2,26GHz s 1 TB WD Caviar Black diska in ATI Radeon HD 4870 MacBook Pro (april 2010) 17'' z i7 procesorjem iPhone 4 Focusrite Saffire, FireWire zvočna kartica in ostali audio pripomočki |
|||||
Na ZS mi pošlji mail pa ti pošljem
|
|||||
Moja MBP retina in ima fizično razporeditev tipk qwerty in me zanima ali je sedaj kaj drugačen postopek zamenjave tipk. Namreč nisem popolnoma prepričan, da gre enako kot prej...
Na prejšnjem MBP sem zamenjal z lahkoto _________________ Lp, 5R »That is one small step for man, one giant leap for a mankind.« |
|||||
ok, imam sedaj mountain leopard in me zanima, kako sedaj zamenjaš y in z? prav tako mi na primer v gmailu ne piše šumnikov, ampak čudne znake
|
|||||
Zanima me, če se dajo na italijanskemu macbooku zamenjam tipke s slovenskimi? Pozna kdo koga, ki to izvaja? Hvala
|
|||||
Sicer pogrevam staro sporocilo ... imas lahko Leopard (10.5), Snow Leopard (10.6(, Lion (10.7) ali pa Mountian Lion (10. |
|||||
Naceloma lahko zamenjas samo tipke... bolj problem jih je dobiti |
|||||
Kje pa? Ali pa morda pozna kdo koga ki to pocne? Da priskrbi tipke in jih zamenja... |
|||||
Saj pravim, da bo bolj problem dobiti posamezne tipke s sumniki ... Menjava cele tipkovnice pa stane menda okoli 150€ ... vsaj tako se mi zdi, da je nekdo nekje nekoc napisal ...
|
|||||
vsak ima tipke y in z, samo zamenjat jih moraš
Tole bo najbl nazorno: http://jonas.blog.siol.net/2006/08/15/mac-os-x-slo-tipkovnica-drugic/ |
|||||
No.1, nisem mislil samo tipki Y in Z, rad bi namrec zamenjal italijasnko tipkovnico na MBP s slovensko,ce je mozno
|
|||||
Dejansko slovenske ni ampak je hrvaška.. Treba je pa itak vse zamenjat če hočš da je ornk... To zna bit pa ene 200 e
|
|||||
To pa res ni poceni... Je možno kupit tipke od nekoga ki prodaja macbook po delih? |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Strojna oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |