Morda pa se da na kak način tudi slikce za folderje zamenjat tako da jih pokaže lepo v sidebaru
| Mac OS X Mountain Lion | |||||||
Vsebino svojega folderja prekopiraj v Pictures?
Morda pa se da na kak način tudi slikce za folderje zamenjat tako da jih pokaže lepo v sidebaru |
|||||||
to kar bi ti rad se ne da. sem probal. če pa slučajno kdo ve naj me pa popravi.
ikone se pa sicer DA menjati vendar s pomočjo programa. samo ne vem če tudi za v sidebar. http://www.panic.com/blog/2012/08/candybar-mountain-lion-and-beyond |
|||||||
Vse sem že probal samo to ni to kar hočem jaz žal nimam kaj bom ač mel tko kot je. |
|||||||
Kje se nahajajo sms-i iz narjenega backup-a ? hvala
|
|||||||
~/Library/Application Support/MobileSync/Backup/
File mora pa zgledati nekako takole: 3d0d7e5fb2ce288813306e4d4636395e047a3d28 _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||||
evo, saj to sem že na guglu dobil, ampak jaz nimam direktorija mobilesync ?
|
|||||||
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||||
hvala
|
|||||||
Živjo,
imam eno amatersko vprašanje Recimo priklopim iphona ali ipada na macbook. Ko sem to počel v winsih, se mi je iphone prikazal, kot prenosni disk. Potem sem samo slike prenesel v določeno datoteko. Pri macu se to ne zgodi. Tukaj moram importat preko iphoto. Sedaj pa vprašanje, kako drugi shranjujete slike? Ali jih imate po mapah v finderju (če ja, kater app je vredu, za prenost fajlov iz iphona na maca?) ali jih imate vse v iphoto? Kako pa z videi? Import v imovie ali je boljše met v določeni mapi in potem odpirat z čim pač hočeš? hvala |
|||||||
Uporabiš iPhoto in imaš vse slike v photo library, se hitro na to privadiš, če si prešaltal iz win
|
|||||||
Še bolj u izi je Image Capture. Samo izbereš slike in jih importaš v nek folder.
|
|||||||
Hvala za odgovore.
Še eno vprašanje. Kako urejam mp3 datoteke? (recimo artist in album artists)? Pri winsih si samo kliknil z desnim gumbom in si imel tam vse opcije? Vem, da lahko to urejam v itunesih, vendar je zoprno če imaš kakšen album, ki ni urejen in ti pesmi razmeče po celih itunsih.. Obstaja zato kakšen namenski program ali lahko to urejam v finderju ali kako drugače? hvala |
|||||||
Nevem. Sem se pa tok iTunsov navadu ze ki sem bil na win XP da mi ni la¿jega.
_________________ iMac 21,5" 2011 iPhone 4S 16GB iPad mini 16GB |
|||||||
Oznacis vse pesmi, kliknes get info in uredis jih v en album.
|
|||||||
Če v iTunes dropneš mapo z mp3-ji, bi ti moralo hkrati z uvozom narediti tudi playlisto s komadi iz mape, tako imaš vse komade, ki jih rabiš uredit na kupu.
Lahko pa pred uvozom uporabiš ID3 tag editor. Par njih z review-ji: http://lifehacker.com/5266613/six-best-mp3-tagging-tools. _________________ MacBook Air M1, iPhone 16, iBook G4 12" |
|||||||
iTunes ti naredi samo playlisto če je playlista v mapi zraven mp3jev ki jih uvažaš. _________________ The two most common elements in the universe are hydrogen and stupidity. |
|||||||
To tudi mene zanima. |
|||||||
Čisto nič ti jih ne razmeče, če si narediš smart playlisto "Recently added". Potem pa importaš vsako mapo posebej in imaš komade lepo po vrsti v tej playlisti. Sledi samo še Cmd-I |
|||||||
10.8.4 update če je kdo spregledal
|
|||||||
Sm hotu spregledat |
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - Mac OS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... , 24, 25, 26 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |