Jaz na Speedu slo in s1
Na obeh mam nick jetforce
| Travian | |||||||||

Kaj zdaj jabučkari igramo kaj travian ? Napišite malo katere nicke mate pa ne katerih srvrjih igrate  

Jaz na Speedu slo in s1 Na obeh mam nick jetforce  | 
	|||||||||

Jaz igram na s3, no ja v bistvu čez 7 ur se mi zbruše account... Potem bom pa začel igrati na speedu 3x in seveda na slovenskem... 

| 
	|||||||||

Js sm igral na speedu zdej pa ne vec !! 

| 
	|||||||||

Igram slovenskih serverjih: 1,2,speed3 in 4.  

| 
	|||||||||

Kaj sedaj?

Ko nekdo odpre temo o programu, ki teče na OS X in simulira fizikalne lastnosti se tema zaklene, ker predvidoma spam-a forum. Ko pa nekdo odpre temo o Travianu, ki pa res nima nobene veze s forumom je pa vse super. Me ne moti nobena od teh tem, mi je pa zanimiva politika foruma.  | 
	|||||||||

Kaj te s tabo je ? 
  | 
	|||||||||

Ja, ja. Jasno. Sej sem napisal, da me ne moti nobena od navedenih tem. Je pa zanimivo, da se ena od teh zaklene.  | 
	|||||||||

Igram Tribal Wars. Se mi zdi veliko bolj izpopolnjena in prijaznejša igratorju  

| 
	|||||||||

Se enkrat si preber temo, ki jo je clan odprl in kaksni so bili odzivi in pogovori. Glede na temo nimam pripomb ampak, da se ljudje pogovarjajo koliko so stari, noben se ne osredotoci na temo ali ne pokaze zanimanja zanjo, ne vidim smisla, da je tema odprta, ce ne sluzi svojemu namenu. PS: glede na to, da so se clani drzali teme si jo prekinil z neumestnim komentarjem. Pa ne pozab, da je tema v "Ostalo". Ce pa bi rad objavil svoje izdelke, ki si jih naredil s programom jo bomo nazaj odklenili.  | 
	|||||||||

igram na s3, ime: jmezna 

| 
	|||||||||

Igram na speedu 3x 

| 
	|||||||||

Kaki nick imaš ? Lp  | 
	|||||||||

Tut mene to zanima. 

| 
	|||||||||

igram na speed 3

nick je zenga  | 
	|||||||||

Vse accounte zbrisal. 

| 
	|||||||||

Igral si1 (prvi SLO server ko se je odprl) vse do konca (en dan manj kot leto) v zmagovalni aliansi (Kunje4) s končno pop. okoli 20.000

Vmes še en acc na takrat frišni si4, dosegel ok. 500 pop. potem predal acc. Spoznal programerja, ki dela razne automatizirane programe prav za travian. Po koncu si1 šel na si2, se pridružil enemu igralcu (ok. 30 mesta) in nekaj časa igral potem obupal... Upam da si lahko zdaj rečem da sem en mali veteran  | 
	|||||||||

Pozdravljeni jabučki, da malo ubodimo temo   

zanima, če morda kdo igra igro Travian? in če je kdo slučajno na kordinatah (-/+) severozahod in, da ustanovimo kakšno Jabuk alianso Če pa kdorkoli igra kje na drugih koordinatah pa morda napiše ime in da se kontaktiramo za kakšen napad ali kakšno sodelovanje  | 
	|||||||||

Sem igral na prvem slovenskem ter se na dveh streznikih, nazadnje lani. Ampak nimam dovolj casa, da bi igral sam. Imam pa dosti izkusenj. Tako da ce kdo rabi soigralca, se pridruzim.

Lp Nazadnje urejal/a Arcadeblaster Sre 04. Jun 2014 17:28; skupaj popravljeno 1 krat  | 
	|||||||||

Sem igral vojno plemen,bil glede na to da sem bil zacetnik kar dober (3.5mio tock)  

| 
	|||||||||

igram s2, nick: Steve Jobs  

| 
	|||||||||
| « Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja | 
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |