Siol pošta | |||
Imam Iphone 4 in iOS 5.1 in bi rad nastavil, da prejemam in pošiljam pošto preko telefona. Nekako mi je uspel nastavit, da prejmem pošto, vendar je ne morem pošiljati. Na izbiro imam samo "Inbox" predal. Nastavitve, ki sem jih nastavil: POP POP account information Name: uporabniško ime Email: mail Description: Siol Incoming mail server Host name: pop.siol.net username: uporabniško ime password: ****** Outgoing mail server SMTP: smtp1.simobil.si Incoming settings Use SSL : OFF Authentication: Password Delete from server: Never Server port: 110 S/MIME: OFF Takšne mam nastavitve zdaj pa če mi lahko kdo pove kaj je narobe nastavljeno, da ne morem pošiljati pošte? _________________ iPhone 5 16Gb black New iPad 32Gb black 4g(cellular) iPod touch 3g 32Gb iPod Nano 2Gb |
|||
![]() |
|||
Ne morš met simobil, če je siol provider ![]() _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||
![]() |
|||
_________________ iPhone 5 16Gb black New iPad 32Gb black 4g(cellular) iPod touch 3g 32Gb iPod Nano 2Gb |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
_________________ iPhone 5 16Gb black New iPad 32Gb black 4g(cellular) iPod touch 3g 32Gb iPod Nano 2Gb |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |