Zanima me ali kdo ve zakaj ni na telefonu mogoče narediti Software Update. V meniju sploh ni te možnosti. Telefon je bil pred malo manj kot 2. leti kupljen na Simobilu.
Hvala za pomoč!!!
| Software Update ni mogoč | |||
Zanima me ali kdo ve zakaj ni na telefonu mogoče narediti Software Update. V meniju sploh ni te možnosti. Telefon je bil pred malo manj kot 2. leti kupljen na Simobilu.
Hvala za pomoč!!! |
|||
Pomoje imaš tako star software , ki tega ne omogoča. Preveri verzijo tako da klikneš settings, general,about ios version...
|
|||
Prestar software, kot že napisano ..
Priklop na iTunes, posodobitev preko tega, pa je! _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||
Hvala najlepša!!!
|
|||
Tudi jaz imam problem. Rada bi posodobila telefon, vendar ne na verzijo 6.1.3. Čeprav imam ios 5.1.1 mi v nastavitvah ne kaže Software updates. To pomeni, da sploh ne morem posodobiti telefona ali kako?
Edit: iphone 3gs. |
|||
priklopi na itunese.... ampak bo na verziji 6.1.3 po update-u.
. _________________ |
|||
Na žalost 6.1.3 ne pride v poštev. Druge rešitve torej ni?
Mogoče kakšna ideja, zakaj mi kljub ios-u 5.1.1 ne kaže Software updates? :/ |
|||
Verjetno je za OTA update prestara verzija... In ne bo slo drugace kot preko iTunes... Ze miljavzenkrat pa je napisano, da na drugo verzijo, kot trenutno najnovejso, ne mores kar tako nadgraditi... To so pa problemi, ki jih prinese to, da zelis imeti iOS napravo jailbreakano...
|
|||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |