Pozdravljeni!
Zdaj ne vem če obstaja že kakšna tema za to ampak me zanima sledeče:
Zakaj več ne gre pogledati slike v original velikosti - tako da bi kliknil na njo... sam swipe levo in desno še je... ??
lp
| Google in "cover flow" pregled slik | |||
Pozdravljeni!
Zdaj ne vem če obstaja že kakšna tema za to ampak me zanima sledeče: Zakaj več ne gre pogledati slike v original velikosti - tako da bi kliknil na njo... sam swipe levo in desno še je... ?? lp |
|||
Kje pa ?
|
|||
To verjetno misliš v Google iskanju slik a ne? K je tko k cover flow v itunesih?
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||
ja to tudi mene moti... ko v googlu iščeš slike, lahko sam v tej mali obliki pogledaš, nimaš več unega da bi v povni velikosti pogledau sliko...
|
|||
Ja, točno tako... ta coverflow.... mislim... to pa je bedarija... se mi zdi sedaj ful zaprto - v smislu to lahko vidiš in to je to... in dejansko sem videl da bi obstajala ena varianta da bi lahko povečal sliko - da si shraniš fotko v camera roll... kar pa je spet DEBILNO....
jao jao |
|||
|
|||
TilenH, pa sej fotko normalno shraniš lahko v Camera roll, tako da podržiš "touch" na sliki in shraniš ..
![]() _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||
Ma saj to mi je jasno...
idiotsko je to, da morem sliko sploh shranjevat, zato da si jo lahko povečam... in potem dejansko nesnago v camera roll delat |
|||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |