Ajpedarji... | |||
(tak da nisem nastrojen proti tabličarjem) Prisel sem z enega seminarja. vsedem se bol zadaj, razorožim ajfone pa ajpede po mizi, začnem prepisovat s stene na katero so strimali podatke in tabele z excela, slikam grafe... Se da lepo delat, z ajfonom slikam, v peda vtipkujem, prenašam nato slike nanj, vseskupaj pa snemam z "Šprahmemos" in pol v sobi poslušam in še kaj dodelam... Prihrani živce in res ti težko kaj pomembnega uide, pa updejtam sodelavce takoj ko je kaj pomembnega... In pol gledam 7 ajpedarjev pa še ene tri androidne tabličarje, ki pišejo z roko. In se pol vprašam čemu imajo table za 800e? Da špile ženejo in pushajo mail? Leptoparji delajo isto kot jaz, ostali pa pišejo z onimi ki nimajo tabl. Ok, tabla je kul za maile listat pa s safarijem sekat po xhamstru, samo vseeno... Imam tablo večinoma za špile in drkarijo z maili, samo jo usnem ko je to treba tudi proper. Katastrofa, pusti jebeno tablo v sobi, če jo daš na mizo in 3x na seminar čekneš mejle pred spanjem pa ženeš clash of clans. _________________ iPhone 5 64GB (black) iPhone 5 16GB (služben v prihodu) iPhone 5 16gb (black; pinky bumper ![]() MacBook 2.2GHz, 4GB DDR2 120GB SSD (black) iPad 2 16GB (white) iPod Shuffle 6 + Lunatik strap Pioneer NAC1 2 docking stations for |
|||
![]() |
|||
![]() hja, za kaksno dostojno delo je treba dokupit apps in/ali palcko. Se mi zdi, da jailbreakerji kar vse instalirajo, ce rabijo ali pa ne, in pol s tem ne znajo delat, ker res raje nabijajo igre, kot pa da bi se naucili zadevo resno uporabljat. Uporabljas kak add-on microfon oz. app za snemanje prezentacij? Imam namrec mesane obcutke glede koncnega rezultata oz. je vsaj pri meni inkonsistenten (sumi, je tiho, je glasno, ...) lp, m |
|||
![]() |
|||
![]() Sem pa videl, če kdo zelo redno prakticira snemanje zvoka na kakšnih sejah+seminarjih, mikrofon, ki ga priklopiš prek jacka za slušalke in je zvok neprimerljivo boljši. Še se spomnim točno za katero svar gre, bom prilepil link. |
|||
![]() |
|||
![]() ![]() Kar se pa tiče tablic so pa čisto vredu samo kako dodatno Plačljivo aplikacijo je treba KUPIT. Sicer pa je to odločitev osebe kaj bo delov z tablico..... |
|||
![]() |
|||
![]() _________________ lp Andrej https://www.cassettedeck-service.com Električne naprave delujejo na dim... ko dim iz njih uide... ne delujejo več! |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |