Potek dela | |||||
Zanima me ali kdo morda pozna kakšno aplikacijo za MacOsX, ki bi mi omogočila, da bi imel v njej potek dela? Torej recimo mapo za nek projekt v kateri so določene vsebine in potem ko so te vsebine narejene (za spletno stran) bi mapo odkljukal (narejeno), itd.? Hvala in lep pozdrav! |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Jaz uporabljam kar sistemske labelse. Folderjem dajem barve. Potem lahko v Finder preferences zamenjaš imena labelsov. Še najbolj koristno pa je, da lahko po lejbelsih tudi sortiraš. Jaz uporabljam imena: todo, in progress, on hold, finished, to archive Poleg tega imam na začetku imena folderja vedno številko projekta, v folderju pa .txt ali .rtf file s številko projekta v imenu. V ta file vpisujem opombe. Ta sistem mi zadostuje. Za obračunavanje pa uporabljam Phoenix, pri katerem sem vsebinsko pomagal narest modul Projekti. Stvar deluje. |
|||||
![]() |
|||||
lp |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Smart folder se da nastavit tako, da prikaže samo folderje ki so pobarvani z nekim labelom. Jaz sem si nastavil: Zelena: In_progress Rumena: Invoice Rdeča: To_do Naredil sem tudi tri Smart folderje in zadeva špila odlično. Tukaj sem dobil idejo: http://www.maclife.com/article/howtos/how_use_mac_os_x’s_labels_organize_your_files |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |