| Prenos tekme | |||||
Meni so tudi poslali SMS s promo akcijo, pa mam naročenega že od prej
|
|||||
_________________ Lp! |
|||||
kvaliteta na nuli in šteka vsake 10 sekund
|
|||||
Nc uzivite ob gledanju:D
|
|||||
To je ena izmed najboljših stream strani kaj sem gdaj gledal, kvaliteta je kar tak ko kakšen slabši youtube video ampak vsaj se predvaja in ne šteka!http://www.sportwebz.com/
_________________ Lp Mannus Apple |
|||||
Na ipadu? Ker stream pa uporabim? |
|||||
|
|||||
No kva sm reku
|
|||||
Zadnjič mi je voyo še kr delal. Danes pa res šteka, da je nemogoče normalno gledat. Sem našel zdaj neki španski stream
|
|||||
Ne na ipad negre, ker nepodpira flasha.. Lahko pa probaš kaki brskalnik iz appstore prenest ki podpira flash in če bo šlo.. Nisem probal nikol še z ipadom. _________________ Lp Mannus Apple |
|||||
Ah Mam ipada v narocju pa bi prav prislo. |
|||||
|
|||||
Verjetno bo lažje preko mašine, ker težko verjamem da bi program poganjal flash brez štekanja... Je pa za sprobat : ) Edit: Sem sprobal z PUFFIN FREE appom in slika gre tekoče ampak predhodno odstranjevanje reklam zahteva kar potrpljenje ampak slika pa slaba. Mogoče imam slabo povezavo z internetom ali pa negre drugače Nazadnje urejal/a mannus Tor 26. Feb 2013 21:41; skupaj popravljeno 1 krat _________________ Lp Mannus Apple |
|||||
Dajo nek ekskluziven stream na voyo in ne načrtujejo, da bo naval. Tole je res amatersko. Do nekje 5 minute je še delovalo. Potem pa tema
|
|||||
Ja, in zdej si pa predstavljej, da si kot navdusenec na žogobrcom (jaz seveda nism) in to storitev placujes! Pol pa seveda gledat ne mores! Sem pa za foro 24ur.com robal, pa gre ubitacno pocas, kar lahko kaj sklepamo! Poptv/voyo/24ur.com ... Res so šalabajzerji! |
|||||
Bla je zanimiva in napeta tekma. Tisti španski stream je delal čisto tekoče. Hvala za vse linke.
Tovrstne tekme vedno rad pogledam. Nasplošno pa nisem nek odvisnež od nogometa. |
|||||
Preziram res naše športne kanale oz. tale VOYO.
Namesto, da bi bilo lepo brezplačno in bi služili z reklamami, ne oni ZARAČUNAVAJO vse. Res bedno. Že in principa ne bi nikoli povohal tale VOYO. Bruhaš. Stream se najde.. a ni to to.. saj glede ločljivosti. |
|||||
Glede Voyo.si si malo komentarje preberite na https://www.facebook.com/voyo.si?fref=ts pod njihovo objavo.
_________________ The two most common elements in the universe are hydrogen and stupidity. |
|||||
Meni je na iPadu delalo odlično. Brez štekanja celo tekmo. Na TV spraviš tako, da predvajaš na iPadu in airplayaš na apple TV. |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |