| Povezava z parrot? | |||||

Imam težavo in sicer nikakor ne morem povezati Iphone 4 z napravo za prostoročno telefoniranje v avtomobilu (parrot). Ima kdo kak nasvet kako rešit težavo? Mogoče z kakim programom? Imam pa JB   

| 
	|||||

Jaz samo ob menjavah iPhona še enkrat vpišem geslo in je to to.... povezava skos laufa   
			ti iPhone zazna parrota?? in obratno?? _________________   | 
	|||||

Ravno v tem je problem da se ne prepoznata! Nekako telefon je najde parrota.  

| 
	|||||

Pa si dal Parrot v nacin za parjenje? Za kateri Parrot sploh gre?

Imas na Jb iPhone-u namescen kaksne drug BT stack... Mogoce iBluenova ali kaj podobnega?  | 
	|||||

dal sem parrot v način za parjenje in phone da išče naprave in ne najde. Gre za parrot CK 3100. Nimam pa nobenega programa dodatnega zato sprašujem kaj naj namestim?

thnx  | 
	|||||

meni dela brez problema… sicer pa nimam JB. da nisi kaj takega nalagal s cydie?? 
			_________________   | 
	|||||

Tudi pred JB ni delovalo, ker sem sprobal! Še kaka rešitev? 

| 
	|||||

jaz imam Parrot mki9200 in mi je delovalo vedno odlično v povezavi z Iphonom 4 in kot zdej tudi z 4s.

imaš na parrotu zadnji firmware?  | 
	|||||

Tudi jaz ima 3100 model in meni dela vse bp.

Lepo najde parrota. Nobenega pina ne rabim vpisat pri tem ck3100 modelu.  | 
	|||||

Mogoče imaš s parrotom sparjenih že preveč naprav? Probaj izbrisati kakšno staro..  | 
	|||||

Nisem nalagal firmwara na parrot, kako naj to izveden?  | 
	|||||

obišči to stran: http://www.parrot.com/uk/support/downloads

download Parrot Software Update Tool ...čeprav mislim, da je samo za windows verzijo...in potem sledi navodilom lahko, da boš tako rešil zadevo...ker vem da so z začetnimi verzijami firmwareov parroti imeli težave v povezavi z iphonom upam, da sem ti pomagal p.s. poglej na tem forumu...verzija firmware 5.0 reši probleme z iphonom http://forum.parrot.com/english/viewtopic.php?id=9805  | 
	|||||

Tako je težava rešena in sicer sem updajtal parrota in sedaj deluje kot je potrebno. HVALA za pomoč 

| 
	|||||

Se komu dogaja, da se iphone ne polni? USB ali AUX pa delujeta normalno? Tudi klicanje in vse ostalo? Imam iphone 4. 
			_________________ -Iphone 5s -Iphone 4 -Ipad 2 wifi -Ipod nano  | 
	|||||

jz mam pa težave z BT slušalko Plantronics Explorer 240

ko jo povežem s telefonom dela bp..če na telefonu izklopim bt in ga nazaj prižgem, se tudi poveže bp. čim pa slušalko ugasnem in potem prižgem, se nikakor noče več povezat. uspe edino, če dam na telefonu "forget this device" in ju potem na novo sparim (kot na začetku). ima kdo podobno težavo? mogoče rešitev? probal sem tudi z LG HD 4x (dela bp), s štirimi Nokijami (ne dela - vsakič moram sicer vpisat samo kodo, se ne poveže samodejno)   
![]() _________________ lp dukedl   iPhone 4 16gb, iOS 6.0, bb 04.12.02, Mobitel (AT&T Factory Unlocked, WildcardActivated)
  Nano 3gen 8gb | 
	|||||

V avtu imam instaliran Parrot MKi9200, ki mi je do sedaj služil več kakor odlično. Danes pa so se začele težave. Telefon in Parrot se ob vžigu avtomobila brezhibno in hitro povežeta, tudi glasovno izbiranje deluje vse kakor je potrebno, telefon tudi kliče, vendar po 2-3 signalih klicanja prekine zvezo. Najprej sem posumil, da je švoh baterija v Parrotu, zamenjal z novo, problem ostaja isti in zdaj vse bolj sumim iOS 8, saj, če dobro pomislim, od posodobitve s sedmice, Parrota še nisem uporabljal.

Kaj menite, oz. se komu sanja kaj je lahko vzrok moji težavi? Hvala.  | 
	|||||

kot si sam ze ugotovil. Tezava je verjetno v ios8 oz. nekompatibilnosti parrota z njim. Mogoce obstaja kak updaet za parrota. to bi bilo smiselno preverit.  | 
	|||||

Bom poskušal in poročam o uspehu ali neuspehu. Hvala!  | 
	|||||

Očitno je resnično problem v tem fu..ing iOS 8.... https://discussions.apple.com/thread/6542309?start=0&tstart=0  | 
	|||||

uporabljam parrot 9100 v povezavi z iphone 6. Deluje bp, tako z iOS 8, kot tudi z iOS 8.02

mogoče je problem omejen na model 9200  | 
	|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja | 
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |