| iOS 6.1 | |||||
Zakon
|
|||||
Jaz nisem opazil tega problema, dela okej
|
|||||
evo moj sinočnji rezultat..
fetch, push in ostalo je na ON. ![]() |
|||||
se pravi posodobitev, da gre baterija še hitrej
|
|||||
Men požre 30 % baterije v dobrih 2 urah...
|
|||||
Totalni! mini je bil zjutraj odklopljen iz filanja, zdej mam 15% samo še??! da fak?! ![]() _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Jaz moram pa povedati, da se mi je obcutno baterija popravila. Se vedno nevem ce bi zdrzala cel dan, ampak je obcutno bolje.
|
|||||
|
|||||
meni od updata na 6.1 baterija super drži, tudi zdaj ko sem na 6.1.2
|
|||||
Tut res 😊😊😊 _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Pozdravljeni Tudi meni je prej telefon držal od 7 zjutri do 4 popoldan, ko sem prišel iz službe. Na 6.1 imam vse na ON ( WIFI, 3G, 5 mail acountov - push, ogromno klicev,... ) pa imam zvečer, preden ga priklopim še skoraj vedno od 15-20% baterije!! Zelo zadovoljen |
|||||
Morda dobra taktika Appla
edit: p.s.: nimam strank/dela na šihtu ker zunaj mede,.. pa verjetno mede tudi tukaj notri _________________ MacBook Pro iPhone Apple Watch |
|||||
http://www.redmondpie.com/download-ios-6.1.3-beta-2-10b318-for-iphone-ipad-ipod-touch/
hahah vsak dan kej novga:))) |
|||||
Res se jim dogaja…🙊🙊
_________________ |
|||||
sam nisem opazil težav z baterijo! mi kar lepo drži na i5!
|
|||||
CoC res ful baterije požre. Drugače pa nisem opazil sprememb pri bateriji (če nimam CoC odprt več, kot par minut na dan).
@Zgornja slika, usage time 7-8h je čist normalno, da se sprazne. |
|||||
COC papa baterijo kot za šalo, tudi na iPadu. tak da nič krivit iOSa, ampak sebe
|
|||||
Lahko že pričakujemo 6.1.3, 6.1.4, ...
https://slo-tech.com/novice/t557655 Kaj delajo zadnje čase, več posodobitev kot Microsoft _________________ iPhone & iPad -> r0x |
|||||
A je še komu na 6.1.2 iPad 2 16GB+3G nehal 3G delat? Mam simobil omrežje pa nič ne pomaga ne reset network settings ne restore ne ročni vpis apnja...na isti lokaciji mi na BB dela 3G na simobilu torej napaka omrežja je izključena.
_________________ The two most common elements in the universe are hydrogen and stupidity. |
|||||
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... , 23, 24, 25 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |