A na FB nisem jasno napisal al kako?
| iOS 6.1 | |||||
A na FB nisem jasno napisal al kako?
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Mam en čuden problem :D
Ko grem pogledat update softvera.. Mi samo išče in išče in sploh ne pokaže kateri ios mam gor in če je kakšen update :/ Kdo še s takim problemom? _________________ iPhone 5S 16GB gold iPhone 6+ 128BG Space Gray Lee |
|||||
To je zaradi JB tako, da ne bi kdo uporabil OTA posodobitve slučajno.
Več: http://www.idownloadblog.com/2013/02/08/evasi0n-1-2-released/ |
|||||
Hvala :)
_________________ iPhone 5S 16GB gold iPhone 6+ 128BG Space Gray Lee |
|||||
po posodobitvi mi ne deluje več wifi....gumba sploh ne morem premikati on/off kdo ve kakšna je težava?
|
|||||
Restore... Če ne pa servis |
|||||
restore na žalost ne pomaga. garancija pa potekla
|
|||||
koš za smeti :-/ |
|||||
pa to ne pomeni če je garancija potekla da ne smeš na servis nest hahahahahaha
|
|||||
ha ha:)
sem mislil da je še kakšna drugačna rešitev |
|||||
@Ocnop..... _________________ |
|||||
Ali iDoktor
|||||
bom poslal ocnoopu hvala.
|
|||||
Kaj pa če ga ročno pržgeš (N90AP.plist) al pa preko kakšnega tweaka?
|
|||||
hvala za pomoč ampak je že poslan servisu mobi-com od ocnoopa
|
|||||
hm zakaj mi je tole kar nehalo delat? ne morm izbrat cifre ne na ipadu več ne na macu |
|||||
Pozdravljeni,
Imam sledečo težavo z napravami IOS (iphone 4s 6.1.1 in Ipad 4gen 6.1.1) in sicer z backup-om . ko naredim backup naprav v itunesih mi ne shrani v backup inštaliranih aplikacij . Torej po restoru iz backupa moram vse aplikacije ročno ponovno inštalirat v naprave. pozna kdo rešitev na to težavo? tudi ko imam povezane naprave v itunesih mi kupljeni aplikacij sploh ne pokaže v levem oknu za sinhronizacijo apps-ov. hvala za kakršnokoli pomoč |
|||||
iOS 6.1.2 - berem forum na Apple.com: Ljudje se blazno pritožujejo nad iOS 6.1.2, predvsem nad porabo baterije. Kakšne so vaše izkušnje z iOS 6.1.2? Hvala in LP. |
|||||
Na 6.1.2 mi gre baterija bistveno hitreje... nevem kako je pri ostalih,ampak 8 h v službi brez polnilca je kar kriza...
Se pa jasno telefon veliko uporablja... _________________ |
|||||
A tebi tudi??? Ej sploh nism hotu nič napisat, da ne bi izpadel bedak, ker je ravno update za battery fix.. Sem doma te dni in spremljam malo baterijo na i5 in miniju.. Pri obeh je katastrofa!!!
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 22, 23, 24, 25 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |