Zdravo
Spet jaz,v iskalniku nisem našel pa bom kar vprašal,menda se da preverit kako je z starostjo iphona oz kdaj je bil kupljen?
Mogoče kdo kaj ve?
lp
| Preverjanje starosti | |||||
Zdravo
Spet jaz,v iskalniku nisem našel pa bom kar vprašal,menda se da preverit kako je z starostjo iphona oz kdaj je bil kupljen? Mogoče kdo kaj ve? lp |
|||||
Kdaj je bil aktiviran se da. Od takrat se tudi steje garancija..
Tukaj: https://selfsolve.apple.com/GetWarranty.do Samo serijsko stevilko vpisi. |
|||||
a se v sloveniji upošteva garancija če je bil iphone kupljen v kanadi? in da nimam računa |
|||||
Seveda se da preverit,... Na racunu,... Ce ne to, potem se pa da se preverit samo datum prve aktivacije,... Kar pa ni nujno da je enako dnevu nakupa.... Je pa v veliko primerih samo kaksen dan razmaka...
|
|||||
Uposteva se..
Hmm tale brez racuna pa nevem. Na epl-u ga zahtevajo. Poklici in vpras. Ce bojo pa tezil poklici pa na pro servis al kako je ze |
|||||
okej hvala
|
|||||
Imei ali serial no?
|
|||||
Serial number.
|
|||||
hvala
|
|||||
a morem bit prjavljen
ne rata mi Nazadnje urejal/a wrx555 Pet 04. Feb 2011 19:18; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
Nic nerabis bit prijavljen....
|
|||||
Ne
|
|||||
Dej meni al pa gpc-ju poslji serijsko stevilko na privat... Pa bo ker od naju zate preveru,...
|
|||||
Pozdravljeni,
sem vpisal serijsko številko na strani, ki je navedena za pregled garancije, ki pa mi je sicer že potekla. Problem pa je, da nikjer ne zasledim datuma prve aktivacije |
|||||
https://selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do _________________ |
|||||
sem že prej bil na tej strani in sedaj se enkrat. vpisem serijsko in me logira, vendar mi nikjer ne piše datuma prve aktivacije. lahko narediš kak svoj screen prosim?
|
|||||
Garancija po zakonu o Varstvu potrošnikov velja tako dolgo kot piše na garancijskem listu.
|
|||||
_________________ |
|||||
|
|||||
preveri si na s-url.ro
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone od vsepovsod - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |