Pozdravljeni, prijatelju je na Macbook Air , star tri leta počil ekran. Na EPL je cena za menjavo 800€. Mi lahko priporočite drugo - boljšo opcijo.
 Hvala za odgovor.

| Macbook Air - počen ekran | |||||

Pozdravljeni, prijatelju je na Macbook Air , star tri leta počil ekran. Na EPL je cena za menjavo 800€. Mi lahko priporočite drugo - boljšo opcijo.

Hvala za odgovor.  | 
	|||||

| 
	|||||

Hvala za link. Zanima me, kdo v LJ zamenja ekran za normalno ceno?

Sam tega ne bom menjal.  | 
	|||||

Ce bos dobil komplet zgornji del (ekran, top cover in bezel) pol je ta menjava simpl. Samo ta del ki ga opisujem je tocno to kar ti prodajajo na epl za 800€.

Kje ga dobit cene je dobro vprasanje. Imam tut tezavo in sicer na takem airu se je zolomil pant. Potrebna menjava kot pri tebi. Imam pa lcd cel, samo pant je hin Se nevem kaj bom naredil...ce mi bo le uspelo zrihtat menjavo s strani apple-a, drugace bo sem verjetno v prodajo po delih. Je pa notebook kot NOV!  | 
	|||||

Če boš prodajal po delih mi sporoči. 

| 
	|||||

.. 

Nazadnje urejal/a V0RT3X Pet 26. Apr 2013 17:42; skupaj popravljeno 1 krat  | 
	|||||

Tole je ta trenutek zate najcenejse... http://www.ebay.com/itm/13-Apple-MacBook-Air-A1304-A1237-LED-LCD-US-Shipping-/320692845057?pt=US_Laptop_Screens_LCD_Panels&hash=item4aaac87a01 Cena s postnino cca 160$. Pristej se carino in davek! Pa upaj da pride v enem kosu do tebe + pomoje je precej zajebano zamenjat!  | 
	|||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |