Spomnim se da je na 1.x bil app od Erice Sadun, ki je omogocal da si posiljal pesmi preko emaila. A obstaja kaj slicnega tudi za 2.x?
| iPhone 2.0 | |||||
Spomnim se da je na 1.x bil app od Erice Sadun, ki je omogocal da si posiljal pesmi preko emaila. A obstaja kaj slicnega tudi za 2.x?
|
|||||
Ta teden naj bi izšel novi WinPwn 2.5 ( Update 08/20/08 )! Bomo zdaj videl kako bo zadeva delovala s tem. Možno bo odklepat tut firmware 2.0.2
|
|||||
mene pa na iphone 1st firmwaru 2.0.1 skos vn mece is safarija
please help |
|||||
pa se kako bo zgledal klik |
|||||
ful dobr bo zgledu
|
|||||
Bolj bi se veselil novic o QuickPwn za Mac OS.
|
|||||
baje se ne tako kmalu
bo treba bootcamp zalaufat |
|||||
Ah, bo treba staro mashino zalaufat, bootcampa ne uporabljam.
|
|||||
Snapture 2.0 pršu. Je full zakon sam jst bi meu brez reklam in to zastonj. A je že kdo kaj zasledu na netu?
|
|||||
Nikjer ne najdem več firmware za iPod Touch 2.0.1
LP iDario |
|||||
Jaz pa nimam nic PC-jevskega vec doma, vse prodala ali pa podarila.......aja en 550MHz PIII procesor na slot1 se se valja nekje po predalu, pa en adapter za Tualatin podnozje na slot1. |
|||||
http://tabla.mobile.si/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=34341#Post34341 Popravek: Spregledal, da gre za Touch... ta pa ni na Applovi strani, ker ga je uradno treba placat ... Nazadnje urejal/a Jest Čet 21. Avg 2008 21:16; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
No končno mi je uspelo pwnat ipod touch. Zdaj pa me zanima kateri source naj dodam v installerju da bom mel programe kot so agile messenger in podobni?
LP iDario |
|||||
Agile Messengerja za 2.0 ni ... in uproabi raje Cydio... Installer je zaenkrat bolj prazen... in vecina zadev za FW 2.x je na Cydii ... |
|||||
Pa obstaja kaj podobnega kot je agile?
|
|||||
Palringo, samo ne teče v odzadju.
|
|||||
jp jp - tut sam ga uporabljam, pa umes so neki umesnik posodobil .. Je kr fajn, ja |
|||||
Zgleda dobra zadeva sam si ga nemorem prenest, ker nisem prijavljen na apple store. Žal nimam nobene kartice razen navadne bančne s katero pa ne gre ;(
Tako, da bom kar počakal da izide kaj drugega. |
|||||
Naredis si lahko iTuens account v ameriskem iTunes brez kreditne kartice...
Postopek oz link je bil tukaj ze veckrat... pa naj bo se enkrat >> http://blog.techquilla.com/2008/07/21/how-to-create-an-itunes-account-without-a-credit-card/ |
|||||
aaa to pa sploh nisem vedel. Hvala Jest!
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... , 42, 43, 44 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |