.. Potem ste zaje*al iphone.. Bo treba počakat na SW odklep
| iPhone 3GS Jailbreak & unlock | |||||
.. Potem ste zaje*al iphone.. Bo treba počakat na SW odklep
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
a moj je tudi zajeban
_________________ Lp Mannus Apple |
|||||
|
|||||
Ni nobene druge variante kot čakat? |
|||||
|||||
|
|||||
Pa ne skrbi, bom objavil med novicke in navodila, prav? 😉😉😉
|||||
Hvala ti. Bom pozoren da ne zamudim. Jooj sem bedak. Imel sem 4.3.3. gor pa sem moral to naret. |
|||||
Jaz sem enako storil. Sem pa potem ko sem upgradal na 6.1 in JB, sem v Cydi prek ultrasn0w fixerja odklenil aparat za SIM in iz tethred mode dal v untethred z pomočjo evasion ... Vse to najdeš v cydi
_________________ Lp Mannus Apple |
|||||
saj pa gre preko ultrasn0wa odklent vsaj 6.0 gre ampak tam v programu piše 6.x..potrebuješ pa še fix za ta odklep...
|
|||||
Evo ravnokar sem uredil in imam tovarniško odklenjen telefon. Na Tmobile HR sem poslal mail s skeniranim Jamstvenim listom, jih prosil če mi odklenejo telefon in evo dobim mail naj zamenjam kartico in priklopim na itunese. Če ima kdo isti problem se komot tako reši. Lp;) |
|||||
Pozdravljeni, si bom sposodil tole temo.
Skratka dobil sem iphona 3gs za ohišje menjat. Telefon je imel uklučeno opcijo kodo da prideš v meni. Ko sem telefon sestavil ter prižgal mi je ispisalo iphone is disabled, try again in 22700754 minutes x). Telefon je tov. zaklenjen in ga nebi rad restoral saj bi ga s tem še posodobil use skupaj in se ne mislm pol še z odklepom zafrkavat. Kakšn nasvet? |
|||||
Restore
|
|||||
Restore v iTunesu in potem jailbreak, ter odklep s cydio? Mi lahko nekdo prosim svetuje najboljšo pot za potek, oz. prilima link. Malo sem ven iz tega, ker je že dolgo kar sem to nazadnje počel. |
|||||
Vceraj poslal hrvatom na t mobile mail da bi mi odklenil 3gs ki je bil kupljen pri njih nisem mel ne garancije ne jamstvenega lista ni računa pa sm dans dobil mail da je odklenjen priklopil na itunes ga dal na 6.1.2 in ga jb deluje bp
|
|||||
kak ti je to uspelo..daj malo napiši kaj si jim napisal da so ga odklenili?
|
|||||
Jaz sem sledil navodilom ki so opisana v novicah in navodilih: http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?t=39259 |
|||||
eno vprašanje in sledeče imam ipghone 3gs hrvaški. 5.1.1 in pa modem firmware 05.13.04. ko grev v cidiyo in instaliram ultrasn0w mi ne najde signala še ima kdo podobne težave
_________________ Lp! |
|||||
no pa mi je uspelo je pa problem k pa mi zj imessage nedelajo. kdo ve kje je vzrok? na iphone 4 dela normalno na 3gs pa mi ne dela
_________________ Lp! |
|||||
Zdravo,
Na "popravilo" sem dobil kolegov iPhone 3gs, ki se mi noče restorat, imel je naložen iOS 5.1.1 al nekaj takega JB in odklenjen (ne tovarniško) pa je stisnil update, ko mu ga je začelo updejtat se je zrušil, enostavno se je vgašal in prižigal do jabuka. Dal sem ga v DFU potegnil iz neta ipsw 6.0 pritisnil shift in izbral ipsw pa mi vrže ven error 3194, probal sem spremniti host file (sem na windowsih (7)) ne gre mi za boga ne. Potegnil sem še 6.1.2 ipsw pa je isto, kaj naj naredim? Nisem probal na kakšnem drugem PC-ju, je mogoče da j*** win7? Hvala. |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |