Ker se mi neda brati vseh strani nazaj, vidim pa da vse neštima. Me zanima samo koliko od tistih 50(ali koliko že je bilo prodanih kuponov) je bilo tudi dostavljenih ???
| www.kuponlandia.si | |||||||
Ker se mi neda brati vseh strani nazaj, vidim pa da vse neštima. Me zanima samo koliko od tistih 50(ali koliko že je bilo prodanih kuponov) je bilo tudi dostavljenih ???
|
|||||||
A eni so dibili kupnino nazaj IN iPad?
|
|||||||
Japajade! Pa se gajbico jagod zravn Bojda so kljub vrnjeni kupnini se vedno lahko cakali v vrsti za ipad...nikol neves, mogoce bo pa apple cez par let spet iz nostalgije zacel delat ipad 3 |
|||||||
Kdo je zahteval kupnino nazaj naj bi naknadno dobil ipad katerega bi placal po prevzemu, no zgleda da so eni na forum tud res dobili ipada nekateri pa se upamo, da ga dobimo. Med prazniki sem poslal mail vendar so imeli kolektivnega tako da zaenkrat ne vem kako je na stvari za tiste, ki ga nismo dobili. Ko dobim odgovor sporocim.
|
|||||||
Pri tej temi sploh ne morem mimo neprofesionalnega odnosa s strani kuponlandie, prevsem verbalnega.
Moti me, ker zaradi njega in njemu podobnih nasrkamo drugi ponudniki kuponov. Nikjer še nisem doživela, da se stranko tika, četudi izrazi mnenje o nezadovoljstvu. Vedno se najde tudi kakšna nezadovoljna stranka a če daš nekaj na dobro ime svojega podjetja poskušaš težavo rešiti na lep in prijazen način. Želim povdariti zgolj to, da ni povsod nateg in da upam, da zaradi takšnih ne mečete vseh v isti koš Lp Nazadnje urejal/a zvezdica Ned 06. Jan 2013 17:46; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||||
Lepo napisano! 🔝👏👍
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||||
Pri telem Borutu Janu oziroma ne njegovi firmi http://www.interx.si/, sem šel jaz na masažo vratne, prsne in ledvene hrbtenice, zaradi zakrčenosti mišič in vkleščenih živcev in sem po nejegovi terapiji 14dni preživel v bolnici, malo je manjkalo da nisem postal hrom od pasu navzdol, ker me je masirala ena možača. Tako da moje mnenje o njem sovpada z kuponlandijevo. Šalabajzer na kvadrat, samo nekaj podžiga, brez pravega vzroka, če ne zna brat naj gre v osnovno šolo. Kontakt z kuponlandijo.si je bil čisto korekten, pač nisem prišlel na svoj račun, ker so bili vsi kuponi v akciji že prodani. Dobil sem pa feedback na vse poslane maile. Meni je samo žal da nisem prišel do poceni iPada, požrl bi tudi 1-2 meseca čakanja za tako nižjo ceno. |
|||||||
zaenkrat še nič novega, na mail nisem dobil odgovora kako je sedaj z dostavo ipdaov, verjetno je sedaj to zaključena stvar in tisti, ki so imeli srečo so ga dobili ostali pa smo lahko zadovoljni, da smo dobili kupnino vrnjeno nazaj in ipade pozabimo
|
|||||||
Dobil, nekaj dni po izteku roka.
Lp |
|||||||
no verjetno je dostava ipadov potekala naključno. Vsi ki ste ga dobili super za vas, sem pa sam poslal par mailov na kuponlandio med drugimi nazadnje samo da mi sporočijo, da ne bo ipadov dostavljenih in da naj to potrdijo vendar nobenega odgovora iz njihove strani ne dobivam. to se mi zdi nerofesionalno glede na to da mi je gospod, ki se oglaša na njihov telefon skoz trdil, da ipadi bodo dostavljeni naknadno. Uglavnem do sedaj nisem imel pripomb na kuponlandio na začetku so mi odgovorili na vsak mail sedaj pa jim dajem minus, vsaj odgovorili bi lahko, da žal ipadov ne bo mogoče dostavit, ker je to že itak bilo očitno po vseh teh zapletih. Dovolj bi bilo samo, da so tiste, ki ipadov nismo prejeli vas po mailu obvestili, niti opravičila nihče ne zahteva za založitev 399 EUR pa še tega ne morejo naredit.
|
|||||||
kje pa so oni vedeli, da se boste jabuki spravli na njih.
opazam, da dejansko povozte vsakega ki vrze japko na trg .. hehehe tip je mislu ok bom zasluzu mal ... bom AJPED dau u akcijo ... sam kaj ko te napade 100 apple fanov in te raztga ahhaha |
|||||||
Ne govorit kar ni res...."razstrgali" smo ga zato, ker se ni DRŽAL PRAVLI, KI JIH JE SAM NAPISAL. To je razlog zakaj tako, pa nezaupljiv je folk zaradi Brumna in takih podobnih, to je blo pa tudi vse. Apple diktira ceno in je dobička pri tem zelooo malo in ponujati Apple izdelke za polovično ceno je skoraj nemogoče, razen ce polovico kriješ sam in to maš kao za "dobro reklamo". V tem primeru pa se je pokazala za zeloo slabo reklamo, ker stvari niso dobavili in na maile in telefon baje jih zelo tezko dobis. To je to... Lp _________________ ![]() |
|||||||
ja sej .. to je to.
ne mislit da sem ga zagovarjal. sploh ne! ampak je naletu na mino ... verjetno si je predstavljal da bo ajpede prodal gospodinjam in pa ja ... brumen je lep primer kako se ne posluje ... sploh pa ne z apple fani |
|||||||
@no9 aha...razumem, sem narobe razumel tvoj prejsnji post
Lp _________________ ![]() |
|||||||
|
|||||||
_________________ Apple is Life Style |
|||||||
hehe, dobra je tale z ipadi, verjetno je res to pošiljka za kuponlandio, zdaj pa nimajo niti svojega da bi lahko odgovoril na mail, ker so jim vse zasegli.
|
|||||||
Norooooo....pa ze miniji so.
A mislite da so fake al genuine? Svašta. |
|||||||
Kuponlandia ste najbolj nezanesljiva in najbolj pokvarjena stran kar se tiče nakupa z popusti. Ne bluzi o nekem poštenju in korektnem odnosu z kupci ker tega pri vas ni. Minilo je že kar nekaj časa ko sem pri vas naročil 2 kompleta nastavkov Gillette. Kar nekaj krat sem vas kontaktiral kdaj bom dobil nastavke vendar od vas nisem prejel nobenega odgovora.Pisal sem vam tudi pred nakupom tega izdelka in ste mi takoj odgovorili,sedaj ko pa sem nastavke kupil pa odgovora od nikoder. Upam da bo ta forum v poduk vsem ki se odločate glede nakupov na KUPONLANDIA.SI
Lep pozdrav |
|||||||
Se popolnoma strinjam s teboj. Sedaj ko čitam vso to pisanje na formumu se sprašujem zakaj se nihče od nezadovoljneže ni obrnil na TV, da bi še več ljudi izvedelo kakšen način poslovanja "nategovanja" imajo.
|
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |