Siol Boxi | |||||
meni ne rata bi bil zelo hvaležen če mi napišeš postopek sam imam iz siolovega routerja kabel potegnjen v box s in to je to povežem se na wifi siolovega routerja in tam dam da išče za netboxe pa nič ne najde :O |
|||||
![]() |
|||||
Upalu sem siol box-s z orginal daljincem.. Potem sem zaženu aplikacijo melita remote in je iskalo par sekund.. Ko mi je najdlo box sem potrdil da povežem bo in aplikacijo in to je to. Probaj tako pa javi _________________ iPhone 5S 16GB gold iPhone 6+ 128BG Space Gray Lee |
|||||
![]() |
|||||
naredil em vse isto povezan sem na WI-FI direktno na siolov router iz katerega gre kabelv box in aplikacija par sekund išče nato pa napiše no netbox hd detected...:/ |
|||||
![]() |
|||||
Jst mam prek kabla siol box in mobitel na wifi. _________________ iPhone 5S 16GB gold iPhone 6+ 128BG Space Gray Lee |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
![]() _________________ iPhone 5S 16GB gold iPhone 6+ 128BG Space Gray Lee |
|||||
![]() |
|||||
na nekem siol forumu sem prebral da mora biti izhod iz katerega gre kabel iz routerja v box nastavljen na TRUNK to sem tudi naredil in takrat aplikacija najde box in na njem lahko mnejujem programe in delam vse ampak ni slike tako da morem menjat program it fizično preklopit s5 iz izhoda ki sem ga nastavil na trunk nazaj na izhod nastavljen na video da se slika prikaže xD |
|||||
![]() |
|||||
_________________ iPhone 5S 16GB gold iPhone 6+ 128BG Space Gray Lee |
|||||
![]() |
|||||
hvala za pomoč RangeRover |
|||||
![]() |
|||||
Ma ni za kej.. Sej ti nism nc pomagu.. Upam da ti bo svetovalec pomagu in zrihtu ![]() _________________ iPhone 5S 16GB gold iPhone 6+ 128BG Space Gray Lee |
|||||
![]() |
|||||
izklopi iz siol boxa utp kabel, počakaj par sekund, in ga vklopi nazaj. potem zaženi melito in bi moralo delati. vsaj tako je pri meni. |
|||||
![]() |
|||||
Pa si ti 100%, da imaš siol BOX S? človek sprašuje za tamali siol BOX S in kolikor vem S nima wifi povezave, kar posledično to ne more dela! Dela pa zagotovo s siol BOX (tavelik, ki ima HDD), tudi sam uporabljam. p.s.: lahko pa da so kakšni novejši BOX S, ki imajo tudi wifi- |
|||||
![]() |
|||||
_________________ iPhone 5S 16GB gold iPhone 6+ 128BG Space Gray Lee |
|||||
![]() |
|||||
https://www.evernote.com/shard/s230/sh/27551c4b-5168-45eb-8677-605f18173f13/2cf395e21fd98f3b27757fd6fde9eb2c
Evo sm sliku siol box s _________________ iPhone 5S 16GB gold iPhone 6+ 128BG Space Gray Lee |
|||||
![]() |
|||||
NO super, še en info več! Zdej še povej kako imaš nastavljen TV port na modemu. default IP za modela: 192.168.1.1 user: user pass: user Najverjetneje pa SIOL-ov modem uporabljaš kot router? verjetno nimam drugega routerja? |
|||||
![]() |
|||||
![]() A kje si dobil podatek da aplikacija melita remote dela samo če ima box wifi? Ker zdj me prou zanima al je wifi v mojem boxu al ne ![]() _________________ iPhone 5S 16GB gold iPhone 6+ 128BG Space Gray Lee |
|||||
![]() |
|||||
Evo slika: https://www.evernote.com/shard/s230/sh/a0056080-0f8e-4c84-906b-66df3d5b77a7/afa49966653f8e373322b213996aa8db Pa še link: http://www.siol.net/televizija/tv_komunikatorja.aspx Kar pomojem pomeni da nerabi imet box wifi da bi delal program melita remote. _________________ iPhone 5S 16GB gold iPhone 6+ 128BG Space Gray Lee |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
![]() _________________ iPhone 5S 16GB gold iPhone 6+ 128BG Space Gray Lee |
|||||
![]() |
|||||
SIOL BOX imam povezan direktno v SIOLov modem (port 3 in 4) sta privzeto nastavljena na video. Ker gledam (streamam) tudi filme preko NAS diskov imam vklopljen WIFI na SIOL BOXu. WIFI je nastavljen na routerju in NE na SIOL Modemu (tu je izklopljen WIFI, saj modem uporabljam samo za IPTV in TEL, vse ostalo gre preko routerja - modem je samo vmesna točka - se pravi, router kliče povezavo za internet...) V glavnem vsa stvar deluje odlično, bolje od tega priloženega plastik-fantastik pilota.... _________________ My old house is now my smart home ![]() |
|||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4 Naslednja |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |