£egenda je napisal/a: |
Sem probal dat na slušalke pa se sliš normalno - ko jih pa dam vn pa že spet slabo..
pomoč please ? lp |
imaš v nastavitvah do konca glasnost zvonenja????

Stikalo za zvok | |||||||
imaš v nastavitvah do konca glasnost zvonenja???? ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
ja sm pa gre do konca pa ni nč bolj -.- ! |
|||||||
![]() |
|||||||
jaz sem imel problem ko sem poslušal glasbo preko slušalk in sem dal do konca se je komaj kaj slišalo in sem potem ugotovil da sem imel v ipod appu nastavitve tako naštimane sem dal do konca naglas in sedaj je vredu....!! nevem če praviš da si dal do konca mi ni jasno zakaj je tako...probaj z restorom!! ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
Še niste opazili tega?=) |
|||||||
![]() |
|||||||
@legenda: Naj te kdo pokliče al pa ti nekoga. In se javi potem pa probaj dat naglas. |
|||||||
![]() |
|||||||
Ko se vzpostavi linija, pritisni + tipko in poglej, na koliko "kvadratkov" je. |
|||||||
![]() |
|||||||
moj star prežuljen iPhone 2g gre v roke mlajšemu bratcu in bi rad, da bo delal kar se bo dalo brez težav. Problem je sledeči... Samodejno se mi premika switch/silent mode, poleg tega je volume button za UP (gor) zaštekal. Zanima me če obstaja kakšen tweak, ki bi onesposobil vse te pokvarjene gumbe? Za vaš odgovor in pomoč se že vnaprej zahvaljujem! Lp |
|||||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |