Delal sem po tem postopku
http://www.youtube.com/watch?v=dZ3EjMa3Z7Q&feature=related
ko pa hočem zagnati aplikacijo napiše the application xxx cannot be opened
| Nameščene aplikacije se ne zaženejo | |||||||||||||
Delal sem po tem postopku
http://www.youtube.com/watch?v=dZ3EjMa3Z7Q&feature=related ko pa hočem zagnati aplikacijo napiše the application xxx cannot be opened |
|||||||||||||
Pomoje tale forum ni primeren za debato o skrekanih programih... Drugace pa... nekaj nisi prav naredil... |
|||||||||||||
hm ja free pa vem , da delajo. če že govorimo iphone je tudi skrekan , da je sploh v slo. |
|||||||||||||
Podpis pod tole..... Pa baje je nek vodič o odklepu nekje tu napisan |
|||||||||||||
Nared še RESTART
|
|||||||||||||
Zapnete pa za vsako besedico... Napisa sem ti resitev... pa je nisi znal prebrat... Namesti gor eno brezplacno aplikacijo... in ti bo delala tudi ta, ki te zafrkava... |
|||||||||||||
Saj meni ni problema nehat pisat tukaj... ce ze na to namigujes |
|||||||||||||
"Jest" .. vedno prcneš tistega, ki kaj napiše... in potem znova in znova reply-jaš... nakonc se mi kao neki odmikamo od teme... Pa če se kdo zatakne za malenkosti si pomoje to ti |
|||||||||||||
Jest pa ti zakoooooooooooooooooooooooooooooon zdaj mi deluje kar hočem in to v 2.0.1 firmware.
vav kva je fino klavir igrat pa pir polivat pa kokice mešat |
|||||||||||||
Dajte no, kul da si vesel in vse, ampak, dajmo se ne menit uradno o pirateriji ampak to postorite raje preko zasebnih sporocil. Sploh pa, ce kdo ne zna sam piratizirat, si naj se enih parkrat dobro prebere vodice, kjerkoli jih je ze nasel in ne da mu staff pomaga....
|
|||||||||||||
Vceraj sem tole sporocilo vrgel v kanto... pa me je iPlo preprical, da delam narobe... in sem ga vrnil nazaj... Najbolje, da se izpisem iz Staffa... in bom imel mir pred takimi... |
|||||||||||||
Moderatorji, dogovor je, da se teme o piratiziranju BRIŠEJO. Niti v kanto jih ni potrebno metati.
|
|||||||||||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |