| Puck0 je napisal/a: |
| Preko ZS ti lahko sporočim tudi mojo tel. številko in te vodim po telefonu, ni problema! |
Se enkrat hvala za prijaznost
| iPad restore problem | |||||
Se enkrat hvala za prijaznost |
|||||
Delaš to na Winsih?? _________________ |
|||||
Kaj je ze to?
|
|||||
WIN = WINdows operacijski sistem ..
Kakšna je situacija? Kako si rešil? _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Omg haha ce si tak smesno napiso! Am ja na windows 7 ne nisem se reso danes po 3 uri bom probo ce nebo slo pa se ti javim okej?
|
|||||
Imel sem podobne probleme,kljub internetni povezavi… ,tudi windows 7.Zadevo sem vedno uspešno rešil tako,da sem snel firmware( v tem primeru iOS 6.1) in opravil ročni Update ali Restore preko iTunesov in je šlo vedno normalno skozi.
Nazadnje urejal/a iDavid4 Sre 30. Jan 2013 08:55; skupaj popravljeno 1 krat _________________ |
|||||
Lahko malo bolj podrobno opises tezavo? |
|||||
Na internetu najdi primeren firmware za tvoj iPad.... Nato Zazeni iTunes in pritisni Shift ter klikni Restore (Medtem ko drzis shift) in poisci firmware ki si ga downloadal,.... Ter klikni na njega,...
|
|||||
Tako sem storil ze vceraj sicer za ios 5 in 6.0 in tudi negre kaj napise se ne spomnim tocno! 6.1 pa nisem nasel na netu ce bo kdo poiskal imam ipad 2 wifi.
|
|||||
TUKAJ so vedno na voljo! Za vse iNaprave!
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Okej hvala javim po tretji uri!
|
|||||
Ja le dej no.
Ps: a se obstajajo sluzbe samo do 3eh? 👍😉😄 _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Šeše |
|||||
Imel isti problem, z vašo pomočjo rešil težavo. Hvala vam.
|
|||||
Po teh navodilih mora delati. IPad pa sem imel v DFU mode. Sem glih danes posodablja na 6.1 in je vse zablokiral. Še dobro, da sem na tej strani našel odgovor. Hvala za pomoč |
|||||
Pucko najlepsa hvala za link takoj je slo kak sem downloadal! Hvala vam za pomoc
|
|||||
če lahko kdo kako pomaga, pri restoru in backupu iz prejšnega ipada, mi nikakor ne prenese vseh slik na drug ipad.
pa še zakaj hudiča mi sinhronizira vse appje, ki jih mam na vseh ios naprravah, čeprav dam restore from backup in nimam obkljukano automaticaly sync new apps |
|||||
Včeraj sem nadgradil svoj iPad na 6.1. Nekako mi je uspelo večino stvari spraviti nazaj v prejšnje stanje. Edino pri pošti se je nekaj zalomilo. Vsa pošta je namreč zbrisana. V Gmailu pa je ostalo vse kot je bilo. Bom vesel vsake pomoči!
|
|||||
OK, to sem rešil(sam)! Je pa še ena težava. Tipkovnica! za . (piko) mi ne piše velike začetnice. kje se to nastavi? hvala! |
|||||
Setting-General-Keyboard-Ato Capitalization=ON Treba pa je za piko pritisnit presledek |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPad, Watch, ... - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |