Aja, drugač pa ura mi je tud všeč!

Jabuk - ura | |||||||
![]() Aja, drugač pa ura mi je tud všeč! ![]() ![]() _________________ If it doesn't challenge you, it doesn't change you. |
|||||||
![]() |
|||||||
Modrost dneva od uporabnik: martininvesna1981. Mogoce bi pa lahko ustanovil cisto svojo temo in dnevno pisal notri taksne modre uplifting enovrsticnice, sproti navrgel se kaksno astrolosko znamenje ali pa novico in tako postal nasa lastna forumska Louise L. Hay! ![]()
1. Nauci se slovenscine 2. Moje mnenje je da je grdo, tvoje pa da je lepo. V cem se ti dve mnenji razlikujeta in zakaj je tvoj prav bolj pravilen od mojega? Ce jaz npr. recem da mi je Ferrari grd avto in Porsche lep, pri tebi pa je ravno obratno, kdo tocno je potem zafrustriran tle? Ne me narobe razumet, ampak v repliki drugega komentarja, je @origin prav lepo napisal kaj in kako.. ![]() _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||||
![]() |
|||||||
Nazadnje urejal/a DeJc0 Pon 28. Jan 2013 23:40; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||||
![]() |
|||||||
To sploh ni res. Npr. prej sem sel resevat anketo o sadnih sokovih in kljub temu, da sem se najprej zmrdoval ko sem prebral "studentje ekonomske fakultete", sem bil kasneje prijetno presenecen kako je lepo zastavljena in tekoca, veliko bolj kot npr. tista o nekih etikah ali bog ve kaj. Not everything goes in meni ni tezko dostaviti kritike in ljudi postaviti na realna tla. Dostikrat pa tudi postam izkljucno zato, da uizi prcam druge uporabnike. ![]() _________________ A buddhist monk walks into a pizza joint and says, "Make me one with everything" |
|||||||
![]() |
|||||||
![]() BTW... Meni je ura vsec ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
Moj namen z objavo prispevka ni bil prejemati, ne pohval in ne kritik. Nič pa ni narobe, da so v odgovorih prisotne tako ena kot druga mnenja. Različnim pogledom na predmete/osebe sociloško pravimo "Mana". Mana pomeni, da nam je nekaj všeč ali ne, pa ne znamo pojasniti zakaj! Če se bolj plastično izrazim: Prijatelj ima dekle, ki je zanemarjena, neprijazna, ga vara, slaba je v postelji,.... vendar je z njo. Ne zna pojasnit zakaj, ampak nekaj je na njej, kar ga privlači. To je Mana. Sliko sem pač objavil, ker mi osebno veliko pomeni, da prispevam v ta forum še kaj drugega kot to, da vedno samo iščem pomoč okoli DFU in Snow in Spring... Ura bo visela v moji delovni sobi in je/bo namenjena predvsem mojemu odnosu do teh simbolnih predmetov. Dragi forumaši, glavo gor, jutri je nov zimski dan, ura je še vedno brez kazalcev (belih) in svet se še vedno vrti enako hitro z uro ali brez nje. _________________ iMac 24", 6Gb, OS El Captain, iMac 27 Sierra 16Gb, iMac 27, 3.7, 64Gb Monterey, iPhone 3G Iphone 5., iPhone 6+, iPad 1, iPad 4, iPad 9, iPhone 12 Daj kolikor vzameš in vse bo dobro! |
|||||||
![]() |
|||||||
_________________ iPhone 13 iPhone 12 mini iPhone Xr iPhone 6 iPhone 6 plus iPhone 5 IPhone 4 Macbook Air 2019 Macbook Air 2014 iPad 2 3g iPad 4 wi-fi IPad 10.2 Apple TV2 iPod touch 4G ipod nano -lunatik pas |
|||||||
![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Ob tem razmišljam, da glede na to, koliko "jabolk" sem že izrezal in iz njih izdelal od ur do stojal za svinčnike..., bi bilo lepo, če bi mi fantje in dekleta iz Cupertina podarili kakšno inapravo...!? Morda pa kdaj? _________________ iMac 24", 6Gb, OS El Captain, iMac 27 Sierra 16Gb, iMac 27, 3.7, 64Gb Monterey, iPhone 3G Iphone 5., iPhone 6+, iPad 1, iPad 4, iPad 9, iPhone 12 Daj kolikor vzameš in vse bo dobro! |
|||||||
![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |