Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3
Note 2 WiFi od updata sw ne dela
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #41   Objavljeno 25.01.2013 21:16:22
Re: Note 2 WiFi od updata sw ne dela
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Mogoče se mi mal sanja da je problem v backupu k je biv narjen na 4.1.2 ki ga sedaj poizkušam dasti na 4.1.1. Ampak zdej mi briga za to pa me zanima če se da nekak iz .sbu pretvort v tako da se lahko naloži na iPhona ubistvu še najbl rabm zarad sms-jov Smile
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #42   Objavljeno 26.01.2013 07:42:47
SMS je prakticno nemogoce spravit na iPHone... Razen, je jih izvozis v PDF in potem odpiras s PSF pregledovalnikom... V aplikacijo Mesages pa je to prakticno "misija nemeogoce"

Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #43   Objavljeno 26.01.2013 10:00:19
Oh škoda Sad Sicr sem na hitro pogledal po internetu vendar nikjer ne piše če se da iz .sbu v .pdf saj tudi če jih imam na računalniku je vredu važno da jih imam Very Happy
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #44   Objavljeno 26.01.2013 10:27:21
Puck0 je napisal/a:
Kako si zelim to slisat veckrat!

Prodaj to "skropucalo" za malo manj denarja in doplacaj za iphone..

Puck0, tudi ti bi se lahko vzdržal takega komentarja, tole skropucalo si lastim dober mesec tudi jaz, poleg tega so tudi trije člani družine prešli na Note2, pa vsem dela super. Sem si prej lastil 4, pa 4s in ne vprašaj kup problemov večine hardware, edino kar me moti je, da ikonce niso tako dodelane kot na iOs, drugače pa je vse od baterije, do gladkosti delovanja, kamere in vseh funkcij odlično. Tudi po update na 4.1.2 vse dela tako kot mora. Bi bil še naprej tiho in večinoma še iz firbca čitam komentarje na forumu, včasih, oz. tako kot sedaj me pa premaga ob tako orogantih komentarjih, ki so me že od vsega začetka odbijali. Vsak ima svoje mišljenje in izkušnje, dejmo si raje pomagat in ne vsiljevat svojega mnenja. Fant je pač vprašal za pomoč, na žalost na napačnem forumu in vsaka čast tistim, ki so mu nesebično svetovali...
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Črnomelj
Moški

Prispevek: #45   Objavljeno 26.01.2013 10:31:41
DJ_Cloud je napisal/a:
No danes sem ga odnesel na servis in so mi downgradali android in wifi se daj dela vendar se mi messages crasha vsakič ko ga odprem in mi sploh ne pokaže če pride novo sporočilo Angry

Tako mi je žal da nisem dal 40e več za iphona Sad

@gligo01: Ce bi bolj pozorno bral, bi prebral tudi tole,... In so mu svetovali, kako pride do iPhona,... Kater del ti je tako sporen ? ...
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #46   Objavljeno 26.01.2013 11:01:44
@gligo sem na applu še slabih 5 let do sedaj mi ni bilo treba nobenega izdelka na serivs nesti (sicr bi jih težko ker jih je cca 50% kupljenih v USA Very Happy) potem pa da ti telefon začne svirat po dobrem tednu pa je mal too much in po tem ko ga neseš na servis da ti downgradajo na android 4.1.1 da ti wifi dela pa nehajo delati SMS in klici. Pa še recimo kvaliteta izdelka: iPod nano 4g sestri pade v velik kozarc cocacole porajtamo čez neki cajta uzamemo vn damo na sonce se posuši dela še sedaj. Brat ima novega samsung ace mu pade v sneg ga damo sušit pa baterijo vn pa telefonček več ne dela. Tako da lahko da imam samo jaz srečo s applom in nesrečo z ostalim "sranjem" ali pa je apple kvalitetn Wink
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #47   Objavljeno 26.01.2013 11:32:37
gligo01 je napisal/a:
Puck0, tudi ti bi se lahko vzdržal takega komentarja, tole skropucalo si lastim dober mesec tudi jaz, poleg tega so tudi trije člani družine prešli na Note2, pa vsem dela super. Sem si prej lastil 4, pa 4s in ne vprašaj kup problemov večine hardware, edino kar me moti je, da ikonce niso tako dodelane kot na iOs, drugače pa je vse od baterije, do gladkosti delovanja, kamere in vseh funkcij odlično. Tudi po update na 4.1.2 vse dela tako kot mora. Bi bil še naprej tiho in večinoma še iz firbca čitam komentarje na forumu, včasih, oz. tako kot sedaj me pa premaga ob tako orogantih komentarjih, ki so me že od vsega začetka odbijali. Vsak ima svoje mišljenje in izkušnje, dejmo si raje pomagat in ne vsiljevat svojega mnenja. Fant je pač vprašal za pomoč, na žalost na napačnem forumu in vsaka čast tistim, ki so mu nesebično svetovali...

In zakaj Puck0 potem ne bi smel imeti svojega mnenja? Embarassed

Šerif

Šerif

Kraj:   
Moški

Prispevek: #48   Objavljeno 26.01.2013 13:33:33
.. hvala za tole, Jest!

Plus tega, sem bil "a lot" sarkastičen v izjavi. Ampak dejmo se "zahakljat" za moje izjave, haa?

gligo01, se vedno mislim, da je "skropucalo" .. Grem na grmado? 😃

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #49   Objavljeno 26.01.2013 13:56:43
Puck0 je napisal/a:

haha Very Happy Pomoje boš šov pred vodilne na samsungu :DDD
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #50   Objavljeno 26.01.2013 15:19:21
Puck0 je napisal/a:
.. hvala za tole, Jest!

Plus tega, sem bil "a lot" sarkastičen v izjavi. Ampak dejmo se "zahakljat" za moje izjave, haa?

GOTOF SI Pucko!! Razz pa pardon za offtopic Smile
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #51   Objavljeno 26.01.2013 16:39:59
Puck0 je napisal/a:
.. hvala za tole, Jest!

Na grmado verjetno ne bo treba iti, imam o tebi in Jestu vse najboljše mnenje in tudi prag vajine potrpežljivosti je zavidanja vreden, včasih sta dokazala prav stoično držo in veliko vajinih postov je rešilo marsikatero težavo in zgladilo ali pa ustavilo brezvezne komentarje...Jest, tudi tebe in tvoje znanje zelo spoštujem, način, na kateri vse nekomu lepo in potrpežljivo kaj razložiš je občudovanja vreden. Čeprav trenutno nimam iPhona, sem tukaj še vedno redno prisoten, ker me izkušnje in mnenja res nič ne stanejo. Morda je vse skupaj zaradi tega, ker čakam, da pride kaj revolucionarnega s strani Jabke...računalnik bo medtem še vedno Mac...
Ko smo se tako lepo razpisali, bi povedal še to, ne vem, kakšne kvalitete so bili iPhoni prejšnjih generacij, koliko sem lahko razbral do sedaj, pa je bila kvaliteta na višjem nivoju in posledično manj napak pri izdelavi. Jaz sem moral menjati kar dve štirici in tri štiri s, da sem končno dobil izdelek, ki je bil brezhiben...ob vsem tem je bilo potebno mnogo prebiranja po forumih, da ne omenjam časa, pa zrahlanih živcev...še vedno sem mnenja, da če kupiš bilokateri izdelek, bi moral brezhibno delovati vsaj v mejah proizvodnih toleranc, ki so se, roko na srce pri Applu poslabšale.
Ne trdim, da je firma a toliko boljša od firme b, o tem si vsak ustvari svojo sodbo, ob tem sem čisto na začetku hotel povedati, da skrpucalo deluje vsem nam v družini čisto brez problemov in ni bilo treba nikomur nič zamenjati, tisto o downgrade na prejšnjo različico roma pa tudi ni tak bavbav, saj tudi uporabniki na tem forumu to poćnejo s svojimi napravami. Razlika je samo v tem, da če si izkušen, to ni problem, tukaj, kakor tudi na bilo kateri drugi platformi, če pa si začetnik, uporabiš forum in prosiš za pomoč... Razz
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #52   Objavljeno 26.01.2013 17:20:52
No ja mal je off sam sm ga uprašu "What is the weather like in ljubljana" rezultat Very Happy
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani