(to zadaj ko je pokrito je 6 mestna koda)

Če je kdo za enteriseran mu lahko povem kodo v zameno za reedem kodo za whatsapp ali badpiggies za slovenian store

Pomoč pri prevodu iz italianščine v slovenščino | |||
![]() ![]() (to zadaj ko je pokrito je 6 mestna koda) ![]() Če je kdo za enteriseran mu lahko povem kodo v zameno za reedem kodo za whatsapp ali badpiggies za slovenian store ![]() |
|||
![]() |
|||
Na blagajni: -Izroči bon na blagajni -Na računu nakupa najdeš natisnjeno 16 mestno kodo, katero potrebuješ za plačilo oz. nakup e-book s storitvijo Net-eBook in podatke s katerimi jo boš lahko uporabljal. Torej, potrebuješ račun s temi podatki (če sem prav razumel). Na spletu: -vtipkaj naslov www.net-ebook.it -izberi knjige, katere želiš kupiti -preveri skladnost tvojega e-book reader-ja s knjigo katero kupuješ -potrebna je registracija (ustvariš račun) in pod opcijo "plačila" izberi možnost "plačilo z bonom Net-eBook" in vnesi 16 mestno kodo, katera je natisnjena na računu nakupa. -v prostor "vrednost" vnesi vrednost bona, katerega želiš uporabiti -potrdi plačilo in tako boš lahko prenesel željene knjige Za mp3 je isti postopek, le druga spletna stran. boni se lahko uporabijo za več nakupov, dokler skupna vrednost nakupov oz. nakupa ne doseže vrednost bona. Torej, če sem prav razumel, potrebuješ tudi račun na katerem so podatki... Prevedel pa sem iz dobre volje, tako da ne potrebujem ničesar v zameno. Želim ti lep dan. Rok |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |