@martininvesna1981: prosim te, ne zganjaj downgrade ali kaksnih drugih vragolij, ker bo spet odprtih XX novih tem, ko se bo kaj zalomilo.. 😁😔👍
| iz ios 6 v ios 5.1.1 | |||||
@martininvesna1981: prosim te, ne zganjaj downgrade ali kaksnih drugih vragolij, ker bo spet odprtih XX novih tem, ko se bo kaj zalomilo.. 😁😔👍
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
sj ne mislm sam prašu sem bom počaku na jailbreak za 6.1
|
|||||
sm poskusu inštaliral marelo hotu poiskat ssh blobse pa mi je javilo tole
[ [/url] |
|||||
SHSH blobse moras "uloviti" ze prej.. Na nizjem ios, ne po tem, ko je ze prepozno..
Sicer pa lepo pise: YOU ARE TOO LATE zdej vidis, zakaj se ti ne spravljaj karkoli pocet? 😊 _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
ja sorry to nisem vedu sam probu sem probat ni greh vem za drugič če bo kaka taka situacija
|
|||||
.. Martin! naj te Vesna dvakrat okol "kepe" za tole tvoje probavanje!!!! Veš kolikokrat sem reševal iphone, ki so bili samo "sprobani" s takim in drugacnim xyz programom?
Ne se hecat - pocakaj na jb 6.0+ 😃 _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
sj bom počakal ko bo bo ja verjamem da se marsikaj dogaja in men se bi lahk kaj narsdil
|
|||||
Torej moja težava je takšna. Včeraj sem nadgradil iphone 3gs na ios 6.1.2 vendar aktivaciija ni mogoča. Zato sem hotel downgreadat na ios 5.1.1 samo bi to zelo težko delal namreč gumb za izklop ne dela. Kako bi lahko to naredil brez power button-a?
Iphone je bil najden v italiji na zmučišču in ni zaklenjen ker je delal na simobil kartici. |
|||||
Popravi gumb in ga vrni lastniku |
|||||
http://bit.ly/YVna6d |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |