Hvala za vaša mnenja in odgovore....
Jabolka
| Brezplačne pesmi na ipadu3 | |||||
Zanima me kako si na iPad naložiti glasbo, ki bi bila nrezplačna in po možnosti brez uporabe računalnika prenešena na iPad... Ali obstaja kakšen progream iz app store?
Hvala za vaša mnenja in odgovore.... Jabolka _________________ Jabolka |
|||||
Mislim, da anketa ni orimerna za to kar ti sprasujes...drugace pa brezplacne pesmi brez kompa mal tezko...edino kar je free v itunes store.
Lp _________________ ![]() |
|||||
Aha.... Kako pa bi lahko preko računalnika si dala pesmi na iPad? Ker v iTunnsu ni skoraj nič zastonj...
Lp _________________ Jabolka |
|||||
Tudi iPad ni bil zastonj.
|
|||||
Ce mas CD-je ali ce mas ze kaj "kupljeno" na disku, zazenes iTunes pa samo "drag and drop" preneses v iTunes in obkljukas da ti sinhronizira glasbo (ko mas iPad prikljucen) pa sinhroniziras...to je to. Sam pazi, da ne bos ostalih podatkov (kontakte, aplikacije, itd) dol izbrisala
Lp Primoz _________________ ![]() |
|||||
Ja.... Saj zato... Seda nebi rada še za glasbo plačevala... Ker jo lahko tudi zastonj dobim... Le nevem kako in zato sem tudi vprašala če kdo ve...
_________________ Jabolka |
|||||
Sussi je hotel poudarit, da je to kraja intelektualne lastnine... Lp _________________ ![]() |
|||||
Ne iPada še nimam sinhroniziranega... Bom pa sedaj tako poskusila... Hvala za informacije
|||||
Ne poskusat kar na slepo, da ne bos ob vse podatke na ipadu! Mal si kak tutorial prej preberi. Ce je pa nov in nimas kaj zgubit pol pa kar... Lp _________________ ![]() |
|||||
Čisto nov in tudi drugje na drugih portalih so tako napisati tako da res nimam nobenih podatkov za izgubiti
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |