v vsakem primeru bi moral doplačati , keri ti bo pa zamenjal iphone 5 za galay shit note 2 extra large tv phone
| Note 2 WiFi od updata sw ne dela | |||||
v vsakem primeru bi moral doplačati , keri ti bo pa zamenjal iphone 5 za galay shit note 2 extra large tv phone
|
|||||
|
|||||
Daj ga v Male oglase.... _________________ |
|||||
Bom dov ko bom imev čas to sem tako na hitro vprašal.
|
|||||
če imaš vindowse inštaliraj odin pa ga flešni z novim romom - priporočam parandroid, pa boš videl da telefon leti..
![]() |
|||||
potem ti pa gre garancija po gobe
|
|||||
Jp … ta je slaba… _________________ |
|||||
Posebi če dokupš 3 leta se zgodi
|
|||||
če hardversko crkne itak crkne , če pa ga softwarsko zaflešaš ga pa lepo z original romom rešiš..
|
|||||
a misliš da ne pogledajo tega ? brez skrbi da pogledajo
|
|||||
če crkne plata jo bojo itak menjali, kje je pol problem sw? .. itak pa si vedno zmislijo da je voda noter prišla.. ;P
|
|||||
Jap problem je android 4.1.2 ker driverjev za wifi ne podpira al neki tazga mi je reku na servisu
|
|||||
žalostno res
|
|||||
imam 4.1.2 že odkar se je dal dobit in dela bp, tako da si verjetno ti kje kaj narobe naredil...
inštaliraj odin pa potegni rom dol pa ga naloži in bo mir.. _________________ MacBook White Ipad 3 ipod nano 6g Time Capsule 2tb Magic Mouse Magic Trackpad Apple wireless keyboard Apple tv Samsung Note 2 =) |
|||||
Bi se dalo dobiti kaka navodila narejena za n00be za downgrade androida oz namestitev drugega roma?
PS če da drugi ROM gor se da nekak pol telefon sw povrn na privzete nastavitve da mi na servisu ne bodo srali? |
|||||
slo-android forum, poišči samsung note 2 , tam boš imel vse , z slikami in videi prikazano..
če boš z odinom naložil original rom nebo problemov.. pa ker ti wifi ne dela ne rabiš dat na servis, saj ni wifi crkno, probaj najprej na novo naložit .. _________________ MacBook White Ipad 3 ipod nano 6g Time Capsule 2tb Magic Mouse Magic Trackpad Apple wireless keyboard Apple tv Samsung Note 2 =) |
|||||
No danes sem ga odnesel na servis in so mi downgradali android in wifi se daj dela vendar se mi messages crasha vsakič ko ga odprem in mi sploh ne pokaže če pride novo sporočilo
Tako mi je žal da nisem dal 40e več za iphona |
|||||
Kako si zelim to slisat veckrat! Prodaj to "skropucalo" za malo manj denarja in doplacaj za iphone.. _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Bom poizkusil sicer ne vem kako to gre ker sem ga vzel na obroke..
|
|||||
Oddas tukaj mali oglas, pridno placujes obroke, vmes si pa s kupnino in tvojim majhnim doplacilom kupis 5ko.. 😉😉😉
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |