Jabuk
Tušmobil- mingl 17
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 19.01.2013 14:21:16
Tušmobil- mingl 17
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Zdravo, trenutno sem na mobitelu paketu itak đabest in me malo moti teh 100mb prenosa, zdaj pa sem opazil na tušmoblu paket mingl 17, kjer imaš za 17€ na mesec neomejeno minut v tuš mobil, mms sporočil, neomejen prenos podatkov in 400 min v druga omrežja. Odločam se, da ostanem na mobitelu in vzamem petko (24€ na mesec) ali da se prestavim na simobil orto u nulo ali pa na tušmobil mingl 17. Zanimajo me predvsem vaše izkušnje s tuš mobilom in pokritostjo 3g omrežja in signalom. Mislim pa vzeti samo paket brez telefona, tako da se lahko kadarkoli prestavim.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 19.01.2013 14:45:36
Re: Tušmobil- mingl 17
SiMobil orto smart Like Like Like

Mam ga dobr mesc zgodil se mi je enkrat da mi je dropal call pa še to je blo v enih rovtah. Tak da z moje strani en big Like za simobil.

PS pa ce si 4ever alone si lahk dopisujes s 94430070 (poraba Very Happy)
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 19.01.2013 15:10:47
ziga1155 je napisal/a:
Zdravo, trenutno sem na mobitelu paketu itak đabest in me malo moti teh 100mb prenosa, zdaj pa sem opazil na tušmoblu paket mingl 17, kjer imaš za 17€ na mesec neomejeno minut v tuš mobil, mms sporočil, neomejen prenos podatkov in 400 min v druga omrežja. Odločam se, da ostanem na mobitelu in vzamem petko (24€ na mesec) ali da se prestavim na simobil orto u nulo ali pa na tušmobil mingl 17. Zanimajo me predvsem vaše izkušnje s tuš mobilom in pokritostjo 3g omrežja in signalom. Mislim pa vzeti samo paket brez telefona, tako da se lahko kadarkoli prestavim.

Kaj pa paket 2013 na mobitelu? Velja le do konca januarja.
http://www.mobitel.si/paketi/paket-2013.aspx
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 19.01.2013 15:57:09
agerg je napisal/a:
Kaj pa paket 2013 na mobitelu? Velja le do konca januarja.
http://www.mobitel.si/paketi/paket-2013.aspx

ja to sm že tud gledu sam me je mal strah da bi preveč neta pokuru pa pol za sms-e pa klice ne bo Smile
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Moški

Prispevek: #5   Objavljeno 19.01.2013 16:04:16
jaz ti predlaam da sotaneš na mobitelu. Sam sem zmeraj bolj razočaran nad si.mobilom. Prepogosto mi dropa klice, pa da ne bo kdo govoril da je to odvisno od lokacije. To se mi dogaja tako v Ljubljani(šiška, center), kot tudi na Štajerskem. Počasi že čisto izgubljam potrpljenje nad si.mobilom in čisto malo manjka, da se vrnem nazaj na mobitel.
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #6   Objavljeno 19.01.2013 16:07:11
Mingl 17 imam od začetka, ko so ga dali v ponudbo. Do zdaj nisem imel signala zgolj na Švicu, kjer je deloval izključno Mobitel signal pa še to zgolj na 2 lokacijah:) Vsepovsod drugod imam 3G omrežje. Zgolj v kakšnih kleteh moram prestaviti na GSM. Prenos podatkov je tudi OK. Mislim, da je Mingl optimaln paket trenutno v ponudbi.
Jabček

Jabček

Moški

Prispevek: #7   Objavljeno 20.01.2013 18:15:40
Se strinjam z mwayin, ti tud priporočam Mingl 17, ker je res top paket, poleg tega Tušmobil dela bp, tako omrežje (so ga poštimali v nulo), kot mobilni internet, prenos podatkov je res hiter.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani