MAIL, MAIL !
| Mail programi | |||||
MAIL, MAIL !
|
|||||
Mail
|
|||||
Mail, je simpl, dela z vsemi accounti (POP3, IMAP, Exchange, GMail, ...) in je integriran v OS. Kaj češ boljšega?
|
|||||
Mail je čisto dovolj
|
|||||
Sparrow
|
|||||
Mail it is!
Kakšen nasvet kako uvozim vse kontakte v adress iz on line maila? |
|||||
Thunderbird.
_________________ lp Aleš |
|||||
odkar sem na lion uporabljam Mail, prej sem Sparrow
|
|||||
jaz sem jih iz online maila, torej gmaila uvozo na iphone, iz telefona pa v address book |
|||||
Združil teme!
Sicer pa uporabljam integriran Mail client in mi je dovolj. _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
preprosti jih izvoziš (export) v vCard obliki (nastane datoteka), zaženeš Address book in jih uvoziš (import). |
|||||
Tudi jaz si bom sposodil tole temo, da jih ne bo preveč odprtih. Aja, btw, tudi jaz uporabljam Mail.
Zanima me samo, če je kakšna možnost, da ko pošiljaš določen mail, lahko vidiš vse svoje kontakte, in obkljukaš tiste, katerim pošlješ mail? To mi je pri Outlooku bilo super, tega pa tukaj ne najdem. Hvala za pomoč! _________________ DJ Nobo Dyy |
|||||
Živjo.
Vprašanje: uporabljam Mail (Apple) in Thunderbird (službeni). Ko npr. na spletni strani pridobim mail, kliknem nanj, da mu kaj napišem ampak mi že po deafaultu odpre Thunderbird. Kako nastavim, da bo DEFAULT Apple Mail? Hvala |
|||||
![]() |
|||||
HVALA!
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Programska oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |