iPhone 5 se noce povezat z imacom.ob vklopu isce napravo in je ne najde

| Iphone5 poveze z iMac preko bluetootha | |||

iPhone 5 se noce povezat z imacom.ob vklopu isce napravo in je ne najde 

| 
	|||

A ti ga sploh najde mac? 

Aja, pa ce mislis kej gor nalagat iz maca na iphone, zal ne bo slo.. Sicer pa reset network settings? Lahko da bo pomagalo.. _________________ ...::: Puck0 :::...  | 
	|||

ja jaz sem mislil,da lahko preko bluetootha kao nalagam na mac itd..sam pa zanimivo da mi bluetooth ne najde niti nobenen druge naprave..npr.telefon od punce..isto mi iphone 5 ne najde mac-a...poleg tega pa sploh ce vklopim bluetooth napise devices..searching...pa nobenga odziva od nobene naprave..mac mi najde iphone..in dam connect network...in mi mac napise..there was a problem connecting to your device.make sure the device is on,in range,paired correctly,and services such as bluetooth tethering are set up properly. pa sem napredil in range in parav sem ga. 

Nazadnje urejal/a sky2soul Ned 13. Jan 2013 19:28; skupaj popravljeno 1 krat  | 
	|||

Ahhh neee.. 

Ja potem ne dela macov bt, kaj pravis? Reset maca? On / off bluetooth? _________________ ...::: Puck0 :::...  | 
	|||

a z drugim telefonom pa se normalno poveze mac..poleg tega pa imam bluetooth mis in tipkovnico 

| 
	|||

Hmmmmm   
			_________________ ...::: Puck0 :::...  | 
	|||

tud nama je ze zmanjkalo ideje kak in kako naprej..

sam je malo zastrasujoce da se ne poveze z nobeno drugo napravo.. ne vem ce bi kje v startu ..pri prvih nastavitvah spregledal..  | 
	|||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |