| Povprečna poraba minut, SMSov,... | |||||
Odvisno za kaj rabiš
|
|||||
Za moje potrebe je, samo dokler nimajo iPhona, lahko zraven podarijo tudi zlato palico... |
|||||
Pomoje da je orto smart bolša zdej bo kmal en mesc od kar ga mam in do sedaj:
1363sms 837min v simobil 195min v ostala 948mb prenosa __________________ 3,343 "enot" sicr pa če rabš nwm velik interneta pa mal druzga je pa pomoje uno top |
|||||
prepričan sem da je. Predvsem zaradi 2013 minut v vsak omrežja. Jaz zadnja 2 meseca spet izgubljam živce zaradi simobila saj mi velikokrat dropa klice sredi ljubljane, kar ni normalno. Resno razmišljam o vrnitvi k mobitelu in paketu 2013. |
|||||
A nima ta paket 2013 enot,ki jih lahko porabiš kakor hočeš? Če imaš 2013 minut klicev v druga omrežja ti ne ostane nič drugega,mar ne? |
|||||
potem pa sem zgleda premalo natančno preletel to kar ponuja. Če je mišljeo da vseskupaj 2013 enot, potem pa je zame to NO-GO.
|
|||||
Tudi jaz bi ga že zdavnaj imel,če bi imel 2013 vsega |
|||||
Vse skupaj je 2013 enot, lahko jih porabiš npr. 500 za klice v druga omrežja,651mb za internet itd.
|
|||||
aja. potem pa mi je jasno zdaj ja
|
|||||
Ja sej tako napišejo, da malo privlačijo kupce
|
|||||
Paket 2013 za samo 20,13 evra vključuje 2.013 enot storitev, ki jih lahko porabite po svoje za pogovore v vsa slovenska omrežja, pošiljanje SMS/MMS sporočil in paketni prenos podatkov. Ena enota storitve je enaka eni minuti pogovora v vsa slovenska omrežja ali enemu poslanemu sporočilu SMS/MMS ali enemu MB prenesenih podatkov.
trenutno sm na đabestu in mam premalo 300mb prenosa podatkov, tak da bom verjetno šou na ta paketek |
|||||
Ful se vsi dosti pogovarjate. Jaz nimam tolko. Tako, da če bi mel tale paket 2013 bi ostal nekje na 25% zakupljene porabe
|
|||||
sem na mobitelu, mam pa vključeno tudi 5ko, ki je verjetno top izbira trenutno (osebno seveda:) )
moja poraba: 100min v mobitel omrežje 700min v ostala omrežja ~1500SMS-ov (viber, imsg not included 1,5GB prenosa podatkov _________________ iPhone 12 PRO iWatch 2 iPad mini iPad 3g |
|||||
1500 SMSjev ?
Tolk jih napišeš na mesec, al ti to kak app avtomatsko pošilja? |
|||||
Dejansko jih tolko napišem... saj pravim ~1500; največkrat manj.
_________________ iPhone 12 PRO iWatch 2 iPad mini iPad 3g |
|||||
..od 7.12.2012 - 6.1.2013 sem porabil 1826 SMS+MMS-ov. več še nisem imel.
|
|||||
Moj prijatelj jih napiše prek 2000... Noro...
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone/iPad omrežja - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |