po slabih dveh mesecih še zmeraj brez praskice. Mi je pa danes uspelo razbit MacBooka. FML
| Poskodovan Macbook | |||||
po slabih dveh mesecih še zmeraj brez praskice. Mi je pa danes uspelo razbit MacBooka. FML
|
|||||
Kaj si pa počel? Bed Lahko slikaš _________________ iPhone 4 S iPad Mini MacBook Air |
|||||
padel je na tla. oziroma je torba padla na tla. pa poleg tega je bil še v neoperene sleevu
|
|||||
Je fejst poškodovan? _________________ iPhone 4 S iPad Mini MacBook Air |
|||||
ni najhujše, je pa grdo ![]() |
|||||
Sussi ne sekiraj se moj fotr ga je z avtom povozu. Neverjetno se dela
_________________ Jailbreak navodila: http://www.iclarified.com/jailbreak/ Unlock navodila: http://www.iclarified.com/unlock/ |
|||||
Kaj pomeni FML? |
|||||
fuck my life
|
|||||
ja, fuck my life.
a se sploh da kaj nardit s tem aluminijastim ohišjem? se ga da vsaj malo zbit nazaj? ali je najboljše da ga pustim takšnega kot je? |
|||||
Meni je padel z omare (dobra 2m) in se mu je samo malo alumini zvil ampak ko mu bom v kratkem ram menjal jo bom poizkusil nazaj zviti drogače pa poglej za spodnjo stranico na ebayu
|
|||||
se da se da..malo prečekiraj po YT mislim, da je veliko šraufanja... |
|||||
spodnja plata je okej. glavno ohišje je zvito.
|
|||||
Če odstraniš spodnjo ploščo se da to poravnati. Uporabljati moraš zaščiteno orodje, katero ne pušča prask, ohišje je pa še kar mehko in po popravilu se skoraj ne bo poznalo.
|
|||||
pa si to že počel in govoriš iz prve roke?
|
|||||
Imaš mogoče zaščito se zgodi ali podobno garancijo? Plačaš sicer 30% samo dobiš pa novo ohišje.
|
|||||
ne, imam samo applecare
|
|||||
a je to 15" ali 13" ? sicer pa nevem najboljš, da enmu obdelovalcu kovin
|
|||||
15"
bom še malo počakal kaj bodo rekli drugi. Drugače pa bom še vsaj nekaj časa pustil tako kot je. |
|||||
Daleč ti je odletu ... men je na podoben način (imel sem torbo na rami, v njej pa MBP) odletel na asfalt. Se pozna luknja v ohišju na vogalu, samo niti približno ne tako grdo kot pri tebi. K sreči meni ni treba nič šraufat in nič popravljat -> pač imam eno vdrtino na MBP -> tako vsaj lahko ločim kateri je domači in kateri službeni Ne vem če bi se jaz tega lotil sam popravljat... morda če bi imel kake klešče, s katerimi bi lepo prijel tale rob, da bi ga lahko zvil nazaj... Kot zgleda na sliki sicer ne verjamem da bi aluminij lahko počil, če bi se ga spravi zvijat nazaj. Ne vem, mogoče bi šlo, če bi lahko na notranjo stran poškodovanega roba dal neko podlogo (leseno ploščico) tako da ne bi roba s kleščami pokvaril. |
|||||
po eni strani če pogledaš, je pa taprav jabuk to zdej.. sej logo je isto mal "odgriznjen"
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Strojna oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |