| taja je napisal/a: |
| Na zdaj si mi pa pokvaril dan. Jaz sem pa upala, da se bo dalo to rešit softwersko, tako kot mislijo rešit problem s sprejemom na 3G. |
Ce bi bilo mozno, sem skoraj preprican, da bi se ze nasel kdo, ki bi to naredil...
| Iphone 3G in bluetooth | |||||
Ce bi bilo mozno, sem skoraj preprican, da bi se ze nasel kdo, ki bi to naredil... |
|||||
Mislim, da je to še vedno samo generičen BT čip, ki je zaklenjen.
|
|||||
Pomoje se pa da softwaresko. Samo ne preko 3rd party aplikacije, ampak v firmware-u. Kolikor sem pred časom bral na hackintosh-u so že nekaj poskušali v tej smeri, samo brez večjih uspehov.
Problem je v tem, ker Apple ni ponudil dostopa do SPP (serial port profile), ki je osnova za večino ostalih profilov. V samem čipu je ponavadi implementiram le L2CAP in SPP profil, ostali profili se pa implementirajo v driverju. Če bi bilo možno imeti dostop do SPP in možnost registriranja custom services, bi bilo možno implementirati tudi manjkajoče profile. Dokler pa apple ne bo tega omogočil, jih pa ne bo. |
|||||
V interesu Apple-a ziher ni (npr. GPS na starih Iphonih)
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |