| iDejanP je napisal/a: |
| Lahko bi dodal še mesto/kraj, ker vsi nismo iz Ljubljane (ali okolice) njeee. |
Vse je v LJ.
A ni tema za pizzerije v centru Ljubljane (prvi post)?
| Picerija | |||||
Vse je v LJ. A ni tema za pizzerije v centru Ljubljane (prvi post)? |
|||||
_________________ |
|||||
|
|||||
men ga morska pica zmaga. če ni morska more bit pa recimo z mesom (samo šunke ne) pa jajcem recimo.
|
|||||
Moooorska: D
_________________ When you make peace with yourself, you make peace with the world. iPhone 4 16GB iPod touch 4 16GB iPod shuffle 8GB |
|||||
Nisem prebral prvi komentar, zato sem predvideval, da je tema splošno o picerijah. My bad |
|||||
men je dobra v Trnovskem zvonu, tam blizu saxa.
Sem pa 1x cca 5 let nazaj bil v garaži in nisem bil navdušen. Aja pa picerija Sonček v tomačevem je tut kul ... sicer ni center amapak je dobra. |
|||||
No če ne gledamo samo centra je men v lj Sonček v tomačevem za lj TOP!
|
|||||
Najboljše pice jem v Kratochvilu in gostilni Jurček (Jurčkova cesta pri Ižanki).
Tako ali tako pa ima vsak svoj okus. Piazza - Ne Garaža - Da |
|||||
Meni najboljše pice so pa kar domače
Seveda v smislu,da jih naredim(o) doma,ne tiste "domače" s suho salamo itd. |
|||||
Pizze suxxx
|
|||||
Za malček nostalgije pa sem reden gost v piceriji Parma pod Maxijem, že 30let vse razen strežnega osebja enako, za vse mlajše obvezen ogled ene prvih picerij v Ljubljani pa še v centru je.
Pice pa odlične! milans |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |