| RTV Slovenija - Programi nacionalke na iOS (slo2,slo1...) | |||||
Ne deluje vec prek 3g... Super
![]() |
|||||
Bedno, sploh je ni več na App Storu...
_________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||
Jst sm jo tudi glih učeri iskal da bi lahko gledu stare odaje Prava Ideja.
_________________ iMac 21,5" 2011 iPhone 4S 16GB iPad mini 16GB |
|||||
Bi bil kdo ki jo ima DLjano tako prijazen, da bi jo nekam uploadal, ali pa poslal na mail? V kolikor zadeva sploh se funkcionira, to je..
|
|||||
Kako pa jo potem sploh naložiš na telefon brez jb?
_________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||
Ne moreš je. Rabiš nujno JB.
_________________ iMac 21,5" 2011 iPhone 4S 16GB iPad mini 16GB |
|||||
Ma brezveze potem.
|||||
Bi lahko za nas ki imamo jailbreake kdo naložil na dropbox in deliv link.
Hvala |
|||||
Očitno je neka napaka, ker izgleda, da app-a ni samo v slovenskem app store-u. Rahlo ironično sicer... |
|||||
V US storu ga ni.
|||||
Narobe predvideval. Mi pa napiše tole, če ga najdem na Google-u in kliknem. ![]() |
|||||
Tudi jaz sem to videl na začetku..
|||||
Hej,
pred dvema tednoma sem jim pisal, pač da njihove aplikacije ni na appstoru, pa so mi odgovorili, da je ni na voljo, po dogovoru in zagotovitvi apple-a pa naj bi bla na voljo v najkrajšem možnem času in danes sem šel malo pogedat na app store in videl, da je aplikacija spet na voljo, tako da super lp |
|||||
Sedaj jo morajo prilagoditi še za iPhone 5, pa bo dobro.
|||||
to pa res ja, ker še ni |
|||||
Sem jim poslal mail in so mi odgovorili, da "optimizacija trenutno ni v načrtu".
5ka je zunaj že 4 mesece, oni pa očitno sploh ne razmišljajo v tej smeri. Bravo. _________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |