Med pregledovanjem za software update se mi le ta sesuje.Ima se kdo taksen problem?Ga je morda ze resil?Uporaljam pa os x 10.4.1

| Software update | ||||||||

Med pregledovanjem za software update se mi le ta sesuje.Ima se kdo taksen problem?Ga je morda ze resil?Uporaljam pa os x 10.4.1 

| 
	||||||||

| 

enako se dogaja meni od 10.4 dalje. imaš dve rešitvi:

1.) ustvari novega uporabnika in tam uporabi "Software Update" 2.) vse popravke si vleči s strani Apple.com (.pkg)  | 
	|||||||

Meni se to dogaja na 10.4.1 na 10.4.0 pa se mi ni.  

| 
	||||||||

Prekleto, meni se tud to dogaja! šele zdaj sem opazil, tudi jaz nisem imel tega problema pri 10.4.0.  :crazy:  

| 
	||||||||

Tudi meni se je nardilo na dveh mašinah a na obeh je bil kot jezik Slovenščina na prvem mestu in obe sta bili nadgrajeni na Tigra ...

Nisem prepričan ali je to dvakrat slučaj ali ste vsi s temi težavami upgrejdali in mate SLo na prvem mestu?  | 
	||||||||

Aja, sori, rešitev je bla, da sem dal na prvo mesto english; logout in login ter SW update dela bp! 

| 
	||||||||

Kul. Meni dela po tem receptu.   

| 
	||||||||

Dej nam zaupaj a si updejtal 10.3, al si clean install delal?

A si mel kake ekstra nastavitve za SLO, s tem mislim SLO "paket", tipkovnice...?  | 
	||||||||

| 

no men še vedno ne deluje. kljub temu, da je na prvem mestu ang. to se mi dogaja  od same namestitve tigra. 

| 
	|||||||

Jaz sem iz 10.3 naredil samo upgrade na tigra. Slovenscino sem imel na prvem mestu v mednarodnih nastavitvah. Namescen pa imam tudi slo paket. 

| 
	||||||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |