sem jo vceraj kupil in mi na ipad3 sploh ne pride mimo uvodnih animacij. me jezi, ker bi rad igral star gta.
lp
edit: sem nasel - v app storu pise samo za ipad, na spletni strani od rockstar pa povejo, da dela samo na ipad 1 in 2
| gta 3 na ipad | |||

a igra kdo gta 3 na ipadu in mu vse dela?

sem jo vceraj kupil in mi na ipad3 sploh ne pride mimo uvodnih animacij. me jezi, ker bi rad igral star gta. lp edit: sem nasel - v app storu pise samo za ipad, na spletni strani od rockstar pa povejo, da dela samo na ipad 1 in 2  | 
	|||

Na miniju dela 
			_________________  iMac 21,5" 2011   iPhone 4S 16GB   iPad mini 16GB   | 
	|||

meni je tudi parkat vrglo ven gta še pred menijom, po tistem ko napiše ram rom ok, potem mi je pa normalno delovalo..

iphone 5  | 
	|||

Meni na ipadu dela normalno  
			_________________ iPhone 15 Pro Max, Apple Watch Ultra, MacBook Pro M2 14", Ipad Pro, iPad Air 3, ATV2, HomePod mini  | 
	|||

hvala vsem za odgovore. abbracci - ja tocno to se mi je dogajalo.

ce dela na miniju in iphone 5, ki sta novejsa bi moralo tudi na mojem... bom poskusil se enkrat nalozit igro, ker sem jo vmes ze zbrisal.  | 
	|||

Nekateri so govorili da jim malo šteka samo meni dela kot urca. Samo je res da sem bil do sedaj večinoma na Androidu. Nikoli več 
			_________________  iMac 21,5" 2011   iPhone 4S 16GB   iPad mini 16GB   | 
	|||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |