meni je predvsem zato všeč.
| iPhone 5 dock | |||||
ta dock je toliko težji od applovega, da lahko samo iPhone vzameš in dock ostane na mizi. Ne rabiš z eno roko držati docka z drugo pa vleči iPhona z adapterja:)
meni je predvsem zato všeč. |
|||||
A ni celo tako da bi se naj zasravfal v mizo?
_________________ Apple Watch S10 iPhone 16 Pro Max Mac Mini M2 Pro Apple Airpods Pro |
|||||
Pa saj funkcionalno je enako... Ali je originalni dock (za vse pred iPhone 5) ali neoriginalni ... Tale Elevation dock sem tudi ze videl... ampak mi je malce predrag... Nisem toliko "vsekan" na take drage reci... Nazadnje urejal/a Jest Sob 15. Dec 2012 11:41; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
ne, ne zašraufa se v mizo.
poglejte ta video. Meni je všeč ker iPhone lahko lepo dvgneš in dock ostane na mizi. Zelo elegantno so naredili Funkcija vseh dockov je seveda enaka ja. Ampak mene motijo tisti plastični docki s katerimi se pol ure zajebavaš da iPhone spraviš dol:) http://www.kickstarter.com/projects/hop/elevation-dock-the-best-dock-for-iphone |
|||||
Lep dock ampak predrag
Jaz sem naročil zdaj 2 taka kot ga je Jest vzel.. Enga črnga pa enga srebrnga.. Črn bo za idavid4, srebrni pa zame... Poročam ko pride... Eden je 27€ s poštnino... Drugače je pa tale med vsemi meni najbolj zanimiv http://www.kickstarter.com/projects/ocdesk/iphone-dock-for-imac-and-apple-displays-the-ocdock?ref=live |
|||||
cena je res kar visoka, ampak koliko berem reviewe je vreden tega:)
meni ta ki si dal link ni všeč, saj ne maram da je telefon tako pred ekranom. Jaz imam zmeraj telefon na levo strani ob tipkovnici |
|||||
http://www.ebay.de/itm/271115515488?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2648
Tole meni izgleda super, razen tega da zadnji del ki se dotika telefona med polnjenjem aparata in priklapljanju le-tega, zna priti do drgnjenja Bom počakal mnenja uporabnikov, ko ga dobite vmes pa iskal kaj drugega. |
|||||
Saj če mal bolj pogledaš, lahko vidiš da je na robu nalepljena neke vrste "gumica" tako da nebi smela poškodovat zadnje strani iphona |
|||||
|
|||||
Dobil danes dock ... in mi je zelo vsec ... Se celo univerzalen je... tako, da ce das kabel od starega iPhone-a, ga lahko uproabis tudi s tem... Ima se dodaten nastavek, v katerega pritrdis kabel...
In nekdo je spraseval, ce pase tudi iPad mini... Da pase... ampak samo brez ovitka...
![]() |
|||||
Super.. Komajčakam da dobim črnega in srebrnega.. Bom prilimal tudi jaz slike...
|
|||||
Je del, ki se dotika hrbta iPhona prevlečen z gumo ali je gola plastika?
|
|||||
|
|||||
Sem že malo v letih in slabše vidim, zato upam da bo Jest povedal iz prve roke.
|
|||||
A bo nesramno, če napišem, da mi ni najbolj všeč zadeva?
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Je guma..
|
|||||
meni je nikakvi _________________ Lp, Miha |
|||||
Meni je 🔝in ga čakam…
_________________ |
|||||
Meni tudi |
|||||
Sam fous ste
Jaz pravim da je sigurno boljse kot odlaganje na mizo |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Dodatki za iNaprave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |