Čudim se da noben medij ne poroča o tem!?
| iPhone 5 pri SiMobilu (3) | |||||
Čudim se da noben medij ne poroča o tem!?
|
|||||
Piši na 24ur, oni bojo ziher ke pol napisali, glede na to kaj vse mogoče najdeš tam gori |
|||||
O cem? O tem, koliko je takih, ki samo cakajo na SMS, da ga lahko potem prodajo? Ali o tem, da bodo mogli nekateri na 32GB model pocakati se do januarja?
Mislis, da je samo pri Si.mobilu tako? Kaj pa Petrol in Berghof nozi, pa OMV z raznimi potovalkami in fuzbal zogami... pa Mercator ali Spar z raznimi izdelki, kjer je treba zbirat nalepke ... Sicer je pa jabuk.si tudi medij... in tukaj se pise o tem |
|||||
Meni dejte MOD status,... Pa bom brisal kot po tekocem traku oglase tipa KUPIM/PRODAM,...
Puck0, ce je kupljen v prosti prodaji, ti ga ne odklenejo na daljavo,... Samo ob predlozitvi racuna na prodajnem mestu,... V bistvu ga lahko odklenjejo vsakemu na daljavo,... |
|||||
se strinjam. ta super forum je postal prava (pre)prodajalna iphone5. pogledaš prvo stran in samo P:IPhone5, P:SMS iPhone5
|
|||||
Kaj boš s tem dosegel…? jokanje kdo je izbrisal oglas… bla bla bla mene moti,da eni in isti dajo v 1 .tednu do 4-5 oglasou. to bi pa bilo zrelo za mal v kanto zmetat. _________________ |
|||||
Seveda so tudi drugje podobni problemi ampak tuki je le govora o iPhonu in o simobilu kot najboljsem operaterju v sloveniji, to ni kar tako |
|||||
Naj bi bila, prišla naj bi od odgovornih za nabavo i5. Model 32gb naj bi bilo odprtih še cca.2000 rezervacij. |
|||||
Nekateri mislijo da imajo lastniki foruma obveznosti do nas uporabnikov,... In da nam morajo vsako svojo odlocitev razlozit,... Ne razumejo, da je uporaba tega foruma naš privilegij,... Oz. dobra volja lastnikov, ki ga nekateri unicujejo s svojimi prispevki,...
|
|||||
Kaj pa o rezervacijah za 16GB model veš kaj?? Koliko bi jih naj še bilo?? |
|||||
Žal ne vem, lahko pa jutri vprašam. Danes sem vprašal samo za 32gb model in v roku 10min dobil telefonski klic in dobil odgovor. Do tega je pa prišlo tako da sem razlagal moji stranki kako dolgo že čakam na svoj i5 in je takoj poklical nekoga na Simobil in dobil ta odgovor. Pa sem že misli, da bo šlo malo preko vrste...žal. |
|||||
Če ti je in imaš to možnost potem prosim |
|||||
Ja pa vsi enake cene kot ga lahko preko mejo dobiš. Naj dajo 10 - 20 % ceneje če že želijo prodat. |
|||||
Drzim pesti da bodo naslednje rezervacije poimenske, da se zreducira vrste dobickarske drhali.
|
|||||
Danes dopoldne sem dobil sms za crn iphone 5 16gb, caka na Copovi v Ljubljani. Jaz ga ne bom mogel vzet tako da, ce je kdo neucakan odstopim sms za manjse placilo, cena odvisna od ponudb:)
|
|||||
No tole bo mal offtopic. Ampak tisti ki ste telefon rezervirali zaradi samega dobička jeb***e se. Sam sem ga rezerviral vendar še zmeraj nisem prejel smsa zato sem ga kupil od nekoga.
Sms bom pa podaril ker se mi nezdi pravično da morajo v isti vrsti čakati dobičkarji in tisti ki si želijo telefon. Kot da bi bila moški in ženski wc skupaj. Gužva do amena. _________________ Jailbreak navodila: http://www.iclarified.com/jailbreak/ Unlock navodila: http://www.iclarified.com/unlock/ |
|||||
Ker ze imam iphone 5 in sem danes dobil sms (črni, 16 gb, čopova, lj) ga PODARIM prvemu, ki to zeli.. zs s telefonsko in preposljem sms.
lpv |
|||||
Danes dopoldne sem dobil sms za crn iphone 5 16gb, caka na Copovi v Ljubljani. Jaz ga ne bom mogel vzet tako da, ce je kdo neucakan odstopim sms za manjse placilo, cena odvisna od ponudb:)
|
|||||
iPhone-i torej so, ljudje s svojimi kodami, ki jih želite preprodati ali (celo) podariti pa tudi.
Naj se tema nadaljuje TUKAJ, ker ne vidim več smisla, sprotno čistiti teme se mi pa tudi ne da. Vsi tisti, ki bi radi normalno nadaljevali temo, sem odprl novo SiMobil temo _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone od vsepovsod - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 50, 51, 52 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |