Prodam kodo za belega 16gb Maribor - Glavni trg
| iPhone 5 pri SiMobilu (3) | |||||
Prodam kodo za belega 16gb Maribor - Glavni trg
|
|||||
Junaki ki prodajate SMS-je ali lahko poveste še datum kdaj ste telefon rezervirali. Ker me prav zanimajo te datumi, namreč prijatelj ga je rezerviral konec novembra in danes prejel sms.
|
|||||
To ni res! Na simobovi uradni strani je tako ja. Nevem zakaj ampak akcija velja do 31. 1. 2013. Sam se ga danes vzel za 1€ in pol leta imam paket ortosmart za 8€ ceneje. Drugace pa telefondzija zmaga. Razen baterija se mi prazni ekstremno hitro za prvic, vrjetno bo boljse ko ga enkrat do konca spraznim in nafilam. |
|||||
Verjemi, ne bo nič boljše ..
En dan pri zmerni uporabi in nič več ![]() _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Rezerviral 25 novembra dobil danes
|
|||||
Rezerviral okrog 17 novembra a še zmeraj nič
_________________ Jailbreak navodila: http://www.iclarified.com/jailbreak/ Unlock navodila: http://www.iclarified.com/unlock/ |
|||||
nono.. jaz pa 3.10 |
|||||
35€ sms ![]() |
|||||
že imam iphona 5, sam bom pa podaril sms nekomu |
|||||
Ravno dobil SMS iz Ptuja, 16gb bel, rezerviral isti dan po odprtju rezervacij.
|
|||||
Tudi jaz sem končno dobil mojega i5:) Ko pa ga prižgem mi napiše: Only compatible SIM cards from supported carrier may be used to activate iPhone.Please insert the SIM card that came with your iPhone or visit a supported carrier's store to receive a replacement SIM card.
So mi ga pozabili odklenit na vsa omrežja al moja sim kartica ne dela?? |
|||||
Če si ga kupil v PROSTI PRODAJI, potem so ga pozabili odkleniti, ja. Kliči na simobil.
Če si ga kupil z vezavo, potem imaš še dobre 3 mesece časa poravnane naročnine, da ti ga šele odlenejo. Če ni ne eno in ne drugo, je nanoSIM verjetno spaljena _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
jaz prodam sms za belega 16gb rezerviral sem ga v poslovalnici v xpandu (areni) tam okoli 29.10
|
|||||
25. novembra?? Kje?? |
|||||
In ja, če ima kdo sms za iPhone 5 16 GB, črnega se lepo priporočam za sms kodo. Tudi kupim, če je treba.
Maribor, Ptuj ali Celje. Nazadnje urejal/a mask6634 Tor 18. Dec 2012 18:07; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
Ali lahko prosim tisti, ki tako vneto prodajate in kupujete SMSe, to pocnete v rubriki, ki je namenjena prodaji in kupovanju... in se imenuje MALI OGLASI!!!
|
|||||
Kupil sem ga v prosti prodaji ja.Mi ga lahko odklenejo na daljavo?Al moram spet tja v njihovo trgovino? |
|||||
Danes dobil odgovor od Simobila, vse rezervacije za i5 16gb bodo pokrite do konca leta za 32gb model bo pa potrebno še malo počakati najverjetneje na januara.
|
|||||
Se da "na daljavo", saj gre za odklep preko serverjev.
Kot že rečeno: pri sebi imej IMEI iphonea in št. računa pa pokliči na 040404040 _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Pa je ta informacija zanesljiva?? |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone od vsepovsod - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... , 50, 51, 52 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |