| Marciate je napisal/a: |
| Uf 1429 evricev je osnovni 21,5' So kar posolil zadevo |
To pa je malce predrago...sem bil v dilemi al si ga vzamem al ne...pa bom ostal in mi kar zadošča moj 21,5" late 2009.
| iMac jesen 2012 | |||||
To pa je malce predrago...sem bil v dilemi al si ga vzamem al ne...pa bom ostal in mi kar zadošča moj 21,5" late 2009. |
|||||
v Švici je osnovna 21ka 1499CHF, kar je slabi 1250€ to se mi zdi sprejemljivo. Pri nas pa je res cena kar visoka...
|
|||||
tudi MacBook Pro 13" Retina/Dual-Core i5 2.5GHz/8GB/128GB SSD/Intel je bistveno cenejši kot pri nas. V Švici stane 1,929.00 CHF =1,589.92 EUR, pri nas (iSpot) pa 1.799,00 € . Sussi, koliko pride za MBP Retina 13 iz Švice v Slovenijo pošiljka?? |
|||||
tudi MacBook Pro 13" Retina/Dual-Core i5 2.5GHz/8GB/128GB SSD/Intel je bistveno cenejši kot pri nas. V Švici stane 1,929.00 CHF =1,589.92 EUR, pri nas (iSpot) pa 1.799,00 EUR. |
|||||
pošiljat i Švice se ne splača, saj Švica ni v EU in bi bilo treba plačati davek in carino:) Lahko pa ti ga kdo pripelje... |
|||||
Grem februarja na študijsko ekskurzijo in bi vzel 13ko, samo jaz bi to naredil tako, da bi ga potem v hotelu odprl in dal v torbo 8Katero bi imel pri sebi na letalu nazaj v SLO), kot da sem z njim v Švico prišel. Bi bilo to izvedljivo?? Nazadnje urejal/a iDejanP Tor 04. Dec 2012 16:41; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
seveda. nobenih komplikacij.
|
|||||
Ne bi rad, da mi odprejo torbo in rečejo hey bomo mi pogledali, kje je bil kupljen (IMEI) pa sem pol v pm. Kupit pa imam namen MacBook Pro 13" Retina/Dual-Core i5 2.5GHz/8GB/256GB SSD/Intel HD 4000. |
|||||
pa a ni z švico neka prostotrgovinska cona kot z anglijo da ni davka ko prideš domov
_________________ iMac 21,5" 2011 iPhone 4S 16GB iPad mini 16GB |
|||||
@ziga
nimam pojma, grem malo poguglat. @ Sussi a švicarji imajo isto kablovje kot mi slovenci?? |
|||||
kabli so men se zdi isti po celi evropi z izjemo GB
_________________ iMac 21,5" 2011 iPhone 4S 16GB iPad mini 16GB |
|||||
kabli so enaki kot pri nas. ne vem kako je s carino. Ampak davek bi bilo sigurno treba plačat, če ti ga bi poslal po pošti, saj Švica ni v EU.
|
|||||
Carine ni, kar je itak samo 3,5 %, DDV pa se plača. Ker ni mej (šengen) se splača odpeljat v sosednjo državo in poslati od tam. Anglija je pa tako ali tako EU. |
|||||
Kakšne izkušnje imate kaj na carinski kontroli? Gledajo prtljažnike ali ni problem prešvercat mac-a
|
|||||
zaenkrat še ni bilo nobenih problemov
|
|||||
Novi 27i7 ima katastrofalen bencmark po geekbenchu!
http://browser.primatelabs.com/mac-benchmarks V 64-bit slabši od prejšnjega! Sumim, da je to neka napaka, ker niti detaljev ne moreš pogledat... Any info anyone? ---- edit ----- Tole me mal pomiri. http://www.macworld.com/article/2013458/measure-mac-performance-with-speedmark-8.html |
|||||
Ponekod v Slo jih že prodajajo, ponekod pa še niti ne vedo kdaj jih dobijo
|
|||||
tisti ki so prvi prednaročili so že dobili 27" modele
|
|||||
Živijo!
Ali že ima kdo novega iMac-a? Kakšne so kdaj razlike med Fushion Drive in SSD? Kaj mislite da se bolj splača vzet? lp |
|||||
Kolikor vem se še noben ni pohvalil. Jaz bi ga vzel, ampak ko sem gledal jih ni bilo še nikjer.
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Strojna oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |