Pozdravljeni mene pa zanima če imaste Vaš iPhone jailbreakan?
| Ali imate vaš iPhone jailbreakan | ||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||
Pozdravljeni mene pa zanima če imaste Vaš iPhone jailbreakan?
_________________ By iJJ |
||||||||||||||||||||||||
Že od 4-ke naprej ne...iPad tudi ne, čeprav bi ga rad JB-jal zaradi predvajanja filmov z podnapisi ker me Avplayer HD heca....
_________________ ![]() |
||||||||||||||||||||||||
Ne, ker ni jailbreaka za iPhone 5...
Ko pa pride seveda |
||||||||||||||||||||||||
Ko bo zunaj za iOS 6.0 - seveda!
_________________ ...::: Puck0 :::... |
||||||||||||||||||||||||
Redmonpie je včeraj twital da bo mogoče jb drugi teden ni za verjet
_________________ Lp Andrej ______________ Iphone 15 Pro Max Ipad 9 wifi 256gb |
||||||||||||||||||||||||
Nisem vedu da tudi ti mas JB... Lp _________________ ![]() |
||||||||||||||||||||||||
JB uporabljam že odkar obstajajo iNaprave ker meni osebno je ios brez JB preveč pust.
|
||||||||||||||||||||||||
Vedno opravim jailbreak, že zaradi postopka, da se potem napišejo navodila, pa da vem ljudem pomagat, če se jim kej zatakne. Sicer pa že od 3Gs-a naprej nimam JB kot "it's a must" _________________ ...::: Puck0 :::... |
||||||||||||||||||||||||
Fake... http://www.youtube.com/watch?v=MjUG9dY1pn0 |
||||||||||||||||||||||||
Nimam, ker appe tako ali tako kupim, zaradi tistih pa tweakov pa se mi ne ljubi vsakič ob menjavi telefona ali updatu iOS vsega ročno backupirat in kopirat itd...
I just let apple do that for me (že od 2G naprej) Jailbrake je bil bolj smiseln na začetku, ko je bilo potrebno zadevo poslovenit, da je sploh delal prikaz klicatelja, mms-i in podobne "nujne" zadeve (appstora takrat sploh ni bilo, in je bila komplet alternativa samo na cydiji). Sedaj, ko je iOS toliko zrel, da vse dela že iz škatle, ne vidim smisla, da zaradi nekih trivialnih tweakov izgubim udobnost tekočega delovanja in enostavnega backup&restore |
||||||||||||||||||||||||
brez jailbreaka
|
||||||||||||||||||||||||
To! |
||||||||||||||||||||||||
Nooope
_________________ Sent from my iPod shuffle |
||||||||||||||||||||||||
+1 _________________ Lp Andrej ______________ Iphone 15 Pro Max Ipad 9 wifi 256gb |
||||||||||||||||||||||||
Nope nimam in nikol nisem imel.
|
||||||||||||||||||||||||
tudi pri jailbreakanem ni problema z backup/restore. |
||||||||||||||||||||||||
Moja 4Ska je jailbrejkana z enim samim namenom BattSaver http://www.battsaver.com/ aplikacija, skatero obdržim baterijo tud do 3 dni drugače pa komaj 1 dan. JBG zarad narave dela velik gobcam.
_________________ Novičarski Apple Blog iStant.info Ena dobra stvar strani so objave brezplačnih aplikacij. |
||||||||||||||||||||||||
Tudi sam imam JB prav zaradi nekaterih tweakov, kateri mi res ogromno pomenijo
|
||||||||||||||||||||||||
Jaz osebno nimam tezav z batarijo za to si z jailbrejkom raje olajsam pisanje in pa organiziranost map:)
_________________ When you make peace with yourself, you make peace with the world. iPhone 4 16GB iPod touch 4 16GB iPod shuffle 8GB |
||||||||||||||||||||||||
JB 4S-ka predvsem zaradi nekaterih svojih kapric, imam pa večino aplikacij kupljenih. Na tem telefonu nimam nikakršnih problemov, se pa strinjam, da bi se dalo tudi brez.
|
||||||||||||||||||||||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3, 4 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |