| Citiram: |
| Movie Player for Mac OS X based on QuickTime & FFmpeg |
| VLC in podobni playerji | |||||||
|
|||||||
Za iskanje fontov jaz uporabljam WhatTheFont:
http://www.myfonts.com/WhatTheFont/ Za tvoj font je nasel tolet: http://www.myfonts.com/fonts/ingrimayne/kneebls/kneebls/ |
|||||||
bom kar tukaj vprašal, da ne odpiram nove teme. zanima me z katerimi tipkami nastavljam zamik podnapisov v movist player-ju.
zanima me prva tipka zraven cmd in puščica levo desno |
|||||||
Mene pa zanima, kako bi uredil, da vse filme oz. takšne in drugačne posnetke predvaja VLC kot privzeti program.
Namreč ko grem Open With...> Other... > in tam označim Always open with... Mi to ne dela.. Imam pa Mountain Lion... |
|||||||
Jaz imam CTRL+SHIFT+levo/desno puščica - Slovenska QWERTZ tipkovnica
Izbereš datoteko v Finderju desni klik Get info ali CMD+I in tam izbereš open with in potem pod tem change all. _________________ The two most common elements in the universe are hydrogen and stupidity. |
|||||||
Se zelo lepo zahvaljujem.
|
|||||||
Bi si kar to tmo sposodil.
VLC mi prikazuje šumnike vse razen čja....kako bi resil lagko tole? Ce pa podnapise odprem z kakim text editorjem pa sploh ne kaze sumnikov. Pa sem jezik nastimal na central european. Plz hellp. |
|||||||
Input / Codecs --> Other codecs ---> Subtitles ---> Subtitles text encoding CP1250 oz. windows-1250 nimam več VLC, pa se ne spomnem čist točn.
|
|||||||
Super, dela, Hvala
P.s mogoče veš še za safari in ostale zadeve v safariju ni teh oznak |
|||||||
VLC colour reproduction je shit. Sploh pri 10 bit videu.
_________________ Sent from my iPod shuffle |
|||||||
a kdo uporablja zadnjo verzijo movista za gledanje filmov?
kako bi dal na off da mi ne zginja dock in zgornja vrstica na macu, ko dam film na tvju na full screen |
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - Programska oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |