Živjo
Dobil sem novega iPhone in ne spomnim se, kako sem na prejšnjjem nastavil, da ko dobim sms in je mobitel zaklenjen, se ne vidi vsebine sporočila. Mi lahko kdo pomaga?
| Push Notifications | |||
Živjo
Dobil sem novega iPhone in ne spomnim se, kako sem na prejšnjjem nastavil, da ko dobim sms in je mobitel zaklenjen, se ne vidi vsebine sporočila. Mi lahko kdo pomaga? |
|||
Če si tole mislil: Settings -> Notifications -> Messages -> View in lock screen -> OFF
LP, L |
|||
Mogoce mislis tole: Settings >> Notifications >> Messages >> Show Preview: OFF
|
|||
bo verjetno kar to kar je Jest napisal
|
|||
Pozdravljeni. Imam eno vprašanje glede preverjanja maila preko iPhona. Zanima me, če se da kako nastavit, da kadar bi dobil kakšen nov email, da bi mi telefon to sporočil, ne da bi jaz to sam preveril. Se pravi da kadar bi dobil kakšen mail, bi mi telefon to javil v obliki alarma oziroma opozorila!? Hvala za pomoč.
|
|||
Settings->Mail,contacts->Fetch new data->push on, fetch izberes casovni interval, v meniju advanced nastavis push/fetch za posamezen racun
Settings->notifications->mail-> nastavis vrsto opozorila |
|||
Super, hvala ti!
|
|||
Predvidevam da na manj kot 15 min ne gre nastavi ne!?
|
|||
Lol.... Streznik mora podpirat push mail oz ga moras konfigurirat kot exchange(gmail)...
Potem imas pa fetch na manually in pa push na on .. Tudi pod advanced.. In dobis email takoj ko pride na server... |
|||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |