Hvala, sem že oddal naročilo za Logitech Ultrathin Keyboard for iPad... Po dolgem premisleku je sodeč po testih ta najboljša.
| iPad tipkovnice | |||||||
Hvala, sem že oddal naročilo za Logitech Ultrathin Keyboard for iPad... Po dolgem premisleku je sodeč po testih ta najboljša.
|
|||||||
Sam imam enako... kako bi lahko usposobil šumnike? Kakor sem gledal tudi ta nima šumnikov http://www.logitech.com/en-roeu/keyboards/keyboards/bluetooth-illuminated-keyboard-k810.. Imam prav? |
|||||||
Jst mam eno čist butasto vprašanje - in sicer me zanima, če lahko na teh tipkovnicah, ki nimajo šumnikov, še vedno uporabljaš šumnike? Da pač namesto š pritisneš neko random tipko (npr. /) in se ti izpiše š? A je to pač stvar tega kater jezik imaš nastavljen za tipkovnico na ipadu ali je kaka druga finta? Ok, upam, da me bo kdo sploh razumel, kaj hočem vprašat.
|
|||||||
Hei
|
|||||||
Pa še 80 EUR carine z DDVjem. Samo v razmislek. |
|||||||
Nora cena...
|
|||||||
Hehe se to
Kaj pol najbols da kupim od appla tamalo tipkovnico patist ovitek da vse skupaj lepo stoji in toj to. |
|||||||
Le za informacijo. V Hoferju bo od 6.12. Na voljo brezzicna tipkovnica za tablicne racunalnike od Mediona. Cena 29,99€.
Nazadnje urejal/a Ergaver Čet 29. Nov 2012 17:21; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||||
V hoferju kupvat tehniko je tko k da bi v avto trgovini zelenjavo kupvou
Nekvalitetna jajca, sploh pa 30€ se mi zdi za hoferjevo brežžično tipkovnico zelo visoka cena. |
|||||||
Ne vem, prenosni racunalniki Medion iz Hoferja so super.
Bi blo za stestirat. |
|||||||
Če kdo potrebuje imam takšnalo tipkovnico doma: http://www.google.si/imgres?um=1&hl=en&sa=N&tbo=d&biw=1280&bih=899&tbm=isch&tbnid=0pH47JXL4SxfmM:&imgrefurl=http://www.trendygadget.com/2010/08/30/keycase-bluetooh-keyboard-for-ipad/&docid=M088teuiEr335M&imgurl=http://www.trendygadget.com/wp-content/uploads/2010/08/ipad-keyboard-case-1_2.jpg&w=520&h=418&ei=MKC3ULOUGIXhtQaZzIHABw&zoom=1&iact=hc&vpx=553&vpy=150&dur=466&hovh=201&hovw=250&tx=122&ty=96&sig=115440652973900828668&page=1&tbnh=142&tbnw=169&start=0&ndsp=33&ved=1t:429,r:3,s:0,i:91
prodam po razumni ceni |
|||||||
Sem vidla danes reklamo ja... Sicer je kolega kupil prenosnika v hoferju pa mu cist fajn dela sam oprosti za tole tipkovnico nisem zihr da je to to... Jaz vedno dam rajsi malo vec denarja pa je kvaliteta in dlje zdrzi... Mogoce je pa okej tipkovnica ne vem
|
|||||||
Ne po mojih izkušnjah. Vse, kar sem tam kupil še vedno deluje, in zame popolnoma dovolj dobro. Samo ne smeš te robe primerjati s profesionalno robo za vsakdanje namene. To je izključno hobi stvar za občasno rabo. In, tudi sam sem slišal samo dobro za njihove računalnike. Kolega,ki živi v Nemčiji pravi da so medion in tevion tam znane in PRIznane znamke med ljudmi. Saj to so v bistvu asusi ali acerji pod drugim imenom. Druga stvar je pa cena omenjene tipkovnice...tega ne bi mogel komentirati, ker ne vem cen ostalih "normalnih" itak spet kitajskih tipkovnic, ki jih prodajajo pod priznano znamko, kvaliteta je pa spet vprašljiva. "Dati malo več, pa je OK" je zgrešena miselnost. Dati moraš VELIKO več, sicer dobiš isto robo pod drugim imenom,z večjo ceno ampak enako slabo kvaliteto. Samo poglej današnje HP prenosnike... |
|||||||
Ko bo v prodaji drug tedn jo vzamem, predvsem zaradi slovenskega jezika, ki mi prav pride za projekte v soli.
|
|||||||
Je kdo kupil Hoferjevo tipkovnico? Prvi odtisi?
|
|||||||
odtisi OMFG
|
|||||||
|
|||||||
Jap. Danes sem jo kupil in sem prijetno presenečen. Tanka, lepa in se da zelo lepo tipkat. Važno da delajo šumniki na Serbian (latin) keyboardu.
Po par urah uporabe je super! Garanacija velja 3 leta. Bomo videli kako se bo obnesla, po mojem bo odlična. |
|||||||
jo majo še vedno v prodaji? kolk je?
|
|||||||
Kaj pa ppevi odtisi?
|
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - Dodatki za iNaprave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |