Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
kako priklicati Simobil?
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #21   Objavljeno 29.11.2012 10:17:49
Re: kako priklicati Simobil?
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Jaz bi ga tud na njihovem mestu, ker bi me blo sram.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #22   Objavljeno 29.11.2012 10:21:59
scotapipa je napisal/a:
Jaz bi ga tud na njihovem mestu, ker bi me blo sram.

točno to, to je SRAMOTA.
Jabuček

Jabuček

Moški

Prispevek: #23   Objavljeno 29.11.2012 17:24:34
Sem bil danes osebno v omenjeni poslovalnici.

Ni bilo guzve, in sem med drugim tudi vprasal zakaj se ne javljajo na telefon. Obrazlozeno mi je bilo, da kadar so zasedeni se ne morejo - se ne spodobii da delajo s stranko in zraven govorijo po telefonu. Zraven gospodicne stoji mladi gospodic (v tistem trenutku brez dela). Vzamem telefon iz zepa in poklicem v poslovalnico da vidim kaj bo. Nic ni bilo. Telefon v poslovanici je zvonil, gospodic se je pa se naprej igral z racunalnikom,

Pred tem, bi se razumel da je premalo zaposlenih, ampak ko telefon poslovalnice zvoni v prazno, zraven pa mladenic se dolgocasi....

Naj gre nekdo noter ko ne bo guzve in naj posname video - kako telefon poslovalnice zvoni, oni se pa dolgocasijo in ignorirajo telefon. Grrrrr.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #24   Objavljeno 29.11.2012 19:23:42
janiapp je napisal/a:
Sem bil danes osebno v omenjeni poslovalnici.

Ni bilo guzve, in sem med drugim tudi vprasal zakaj se ne javljajo na telefon. Obrazlozeno mi je bilo, da kadar so zasedeni se ne morejo - se ne spodobii da delajo s stranko in zraven govorijo po telefonu. Zraven gospodicne stoji mladi gospodic (v tistem trenutku brez dela). Vzamem telefon iz zepa in poklicem v poslovalnico da vidim kaj bo. Nic ni bilo. Telefon v poslovanici je zvonil, gospodic se je pa se naprej igral z racunalnikom,

Pred tem, bi se razumel da je premalo zaposlenih, ampak ko telefon poslovalnice zvoni v prazno, zraven pa mladenic se dolgocasi....

Naj gre nekdo noter ko ne bo guzve in naj posname video - kako telefon poslovalnice zvoni, oni se pa dolgocasijo in ignorirajo telefon. Grrrrr.

Like tnx Smile tole je bla odlična ideja:)
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani